Libnet.ro
UNICEF

09:01

Anghel Iordanescu, criza de nervi in fata camerelor tv

Antena3 Antena3,
Anghel Iordanescu, criza de nervi in fata camerelor tv

Anghel Iordanescu s-a enervat atunci cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca Ciprian Marica a ratat un transfer la PAOK Salonic, scrie Dolce Sport. Daca discutam de polemica, nu mai avem ce. continuă pe Antena3

Ce echipa ar putea trimite Anghel Iordanescu impotriva Ungariei

A mai ramas putin timp pana la startul partidei dintre Ungaria si Romania, contand pentru preliminariile Euro 2016, cele doua nationale urmand sa se dueleze vineri, pe Groupama Arena din Budapesta. Meciul va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro incepand de la ora 21:45. Intra in material pentru a vedea ce echipa ar putea trimite in teren selectionerul Anghel Iordanescu.

Anghel Iordanescu recunoaste ca ierarhia FIFA nu reflecta situatia fotbalului romanesc

Selectionerul Anghel Iordanescu a recunoscut, luni, ca locul sapte ocupat in prezent de echipa nationala in clasamentul FIFA nu reflecta situatia exacta a fotbalului romanesc avand in vedere problemele.

Cum a onorat Anghel Iordanescu Ziua Limbii Romane: Am niste principii care tine de selectie

Primul antrenament al Romaniei inaintea confruntarii cu Ungaria a fost precedat de o conferinta de presa la care Anghel Iordanescu i-a avut alaturi pe Keseru, Budescu Pantilimon si Adi Popa.

Anghel Iordanescu: Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, cele mai importante pentru echipa noastra nationala de fotbal

Meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile EURO 2016, sunt cele mai importante din grupa pentru tricolori, este de parere Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Cele.

Anghel Iordanescu: Mergem la Budapesta sa facem un rezultat bun. Daca trebuie sa ne aparam, ne vom apara

Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa, selectionerul discutand despre meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile pentru Euro 2016. Mergem la Budapesta sa facem un rezultat bun. Daca trebuie sa ne aparam, ne vom apara. Nu mergem sa jucam la ciupeala, a precizat antrenorul primei reprezentative a Romaniei.

MINUT cu MINUT Conferinta de presa Anghel Iordanescu

Ati urmarit in aceasta pagina, live text dupa ora 13:45, conferinta de presa sustinuta de selectionerul Anghel Iordanescu la inceputul cantonamentului de la Mogosoaia, unde lotul tricolor s-a reunit pentru meciurile cu Ungaria 4 septembrie) si Grecia 7 septembrie).

LIVE Conferinta de presa Anghel Iordanescu inaintea confruntarii cu Ungaria de vineri: Jucatorii nostri sunt rezerve la echipe mici din Europa

Selectionerul Anghel Iordanescu vorbeste de la ora 13. 45 despre meciul cu Ungaria, care va avea loc vineri la Budapesta, de la ora 21.

Jucatorii convocati de Anghel Iordanescu pentru meciurile cu Ungaria si Grecia: Budescu si Alibec, printre cei selectionati

Anghel Iordanescu a anuntat lista jucatorilor convocati la nationala Romaniei pentru partidele cu Ungaria si Grecia, din preliminariile pentru Euro 2016.

LIVE Conferinta de presa Anghel Iordanescu (13:45)

Urmariti in aceasta pagina, live text dupa ora 13:45, conferinta de presa sustinuta de selectionerul Anghel Iordanescu la inceputul cantonamentului de la Mogosoaia, unde lotul tricolor s-a reunit pentru meciurile cu Ungaria 4 septembrie) si Grecia 7 septembrie).

Selectie ciudata facuta de Anghel Iordanescu pentru meciul cu Ungaria

Atacantii echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec si Constantin Budescu, a fost convocati de selectionerul Anghel Iordanescu pentru meciurile cu Ungaria si Grecia, din preliminariile Campionatului European din 2016,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )