Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ani grei de inchisoare pentru homosexualii din Nigeria. Presedintele a promulgat legea impotriva persoanelor homosexuale

Adevărul Adevărul,
Ani grei de inchisoare pentru homosexualii din Nigeria. Presedintele a promulgat legea impotriva persoanelor homosexuale

Presedintele nigerian Goodluck Jonathan a promulgat luni o lege care interzice in mod explicit casatoriile intre persoane de acelasi sex si limitarea drepturilor homosexualilor, a afirmat luni purtatorul sau de cuvant, Reuben Abati, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Secvential. 187 ani de inchisoare pentru infractiunile comise de presedintele Basescu

Cati ani de inchisoare insumeaza infractiunile comise de presedintele Traian Basescu in viata si activitatea sa - a fost tema principala a emisiunii Secvential, de duminica, de la Antena 3. Dupa ce au.

inchisoare pentru homosexualii din Nigeria. Presedintele a promulgat legea impotriva persoanelor homosexuale

Presedintele nigerian Goodluck Jonathan a promulgat luni o lege care interzice in mod explicit casatoriile intre persoane de acelasi sex si limitarea drepturilor homosexualilor, a afirmat luni purtatorul sau de cuvant, Reuben Abati, relateaza AFP.

DNA cere 15 ani de inchisoare pentru Tudor Chiuariu in dosarul Posta Romana

ProcuroriiDNAcer o pedeapsa de 15 ani de inchisoare pentru fostul ministru al Justitiei,Tudor Chiuariu, in dosarul Posta Romana. in acest dosar, Chiuariu este acuzat de abuz in serviciu.

Procurorii cer intre 5 si 15 ani de inchisoare pentru Nagy si Chiuariu, in dosarul ...

Procurorii anticoruptie au cerut luni, la instanta suprema, in dosarul Posta Romana, pedepse cuprinse in limitele speciale prevazute de lege, respectiv intre 5 si 15 ani de inchisoare in cazul fostilor ministri Zsolt Nagy si Tudor Chiuariu, pe care ii acuza de abuz in serviciu. Un complet de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), condus de presedintele instantei, Livia Stanciu, dezbate luni recursurile facute de procurorii anticoruptie si de inculpatii din .

Barbat condamnat la 19 ani de inchisoare, dupa ce a violat si transat o femeie.

Barbatul acuzat ca a violat, ucis si transat o femeie al carei cadavru a fost gasit, fara cap si membre, in raul Arges, a fost condamnat la 19 ani de inchisoare, conform Mediafax. Tribunalul Arges a mai dispus si plata de daune civile si morale in cuantum de peste 400. 000 de lei rudelor victimei. Citeste si: Tiganila si Barbu, condamnati pentru uciderea a trei persoane, s-au dat de gol in inchisoare Florin Manzararu a primit 15 ani de inchisoare pentru omor calificat, cinci ani de .

Gigi Becali ar putea iesi temporar din inchisoare pentru a fi operat de hernie de disc

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, ar putea iesi temporar din inchisoare, pentru a se opera de hernie de disc cervicala. Latifundiarul din Pipera a fost diagnosticat cu aceasta afectiune de medicii Spitalului.

Dosarul Posta Romana: Sentinta, amanata pentru 24 ianuarie. Procurorii DNA cer intre 5 si 15 ani de inchisoare pentru fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy

Inalta Curte de Casatie si Justitie a terminat luni de judecat dosarul 'Posta Romana', in care sunt inculpati fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, magistratii amanand sentinta pentru data de 24 ianuarie. Directia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut luni judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) condamnarea la inchisoare a fostilor ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in forma calificata in dosarul Posta Romana, scrie Agerpres.

Dosarul Posta Romana: Sentinta definitiva, amanata pentru 24 ianuarie. Procurorii DNA cer intre 5 si 15 ani de inchisoare pentru fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy

Inalta Curte de Casatie si Justitie a terminat luni de judecat dosarul 'Posta Romana', in care sunt inculpati fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, magistratii amanand sentinta pentru data de 24 ianuarie. Aceasta este ultima instanta de judecata, sentinta ce va fi pronuntata este definitiva. Directia Nationala Anticoruptie DNA) a cerut luni judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) condamnarea la inchisoare a fostilor ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in forma calificata in dosarul Posta Romana, scrie Agerpres.

Inculpatii din dosarul Jaful secolului au fost condamnati la 10 ani de inchisoare

Inculpatii din dosarul Jaful secolului, Petru Nica, Romulus Aurelian Paven si Gabriel Constantin Velescu au fost condamnati, luni, la 10 ani de inchisoare, iar Ionela Popa, iubita lui Velescu, la doi ani si.

Autorii jafului secolului, condamnati la 10 ani de inchisoare.

Cei trei barbati implicati in dosarul numit Jaful secolului au fost condamnati la 10 ani de inchisoare cu executare, conform Mediafax. Totodata, cei trei, acuzati de jefuirea unei banci, in iulie 2004, au fost obligati in solidar la plata de daune materiale catre partea civila Sc International CPI Security SRL a 892. 404 de lei si 28. 803 de dolari. Judecatoria Sectorului 1 i-a condamnat pe Petru Nica, Romulus Aurelian Paven si Gabriel Constantin Velescu la 10 ani de inchisoare, iar pe Ionela .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )