Libnet.ro
UNICEF

09:00

Anisie: Mai putin de 1% dintre elevi, cadre didactice sau personal didactic auxiliar s-au infectat in spatiul scolii

Adevărul Adevărul,
Anisie: Mai putin de 1% dintre elevi, cadre didactice sau personal didactic auxiliar s-au infectat in spatiul scolii

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca mai putin de 1% dintre elevi, cadre didactice sau personal didactic auxiliar s-au infectat in spatiul scolii, insa explica faptul ca masura de suspendare a cursurilor fata in fata a fost luata pentru ca exista riscul de infectare in alte locuri, iar sistemul sanitar nu trebuie supraincarcat. continuă pe Adevărul

ANISIE: Mai putin de 1% dintre elevi, cadre didactice sau personal didactic auxiliar s-au infectat in spatiul scolii

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca mai putin de 1% dintre elevi, cadre didactice sau personal didactic auxiliar s-au infectat in spatiul scolii, insa explica faptul ca masura de suspendare a cursurilor fata in fata a fost luata pentru ca exista riscul de infectare in alte locuri, iar sistemul sanitar nu trebuie supraincarcat. Uitati-va la spitalele, la sistemul medical din Romania si trebuie sa fim solidari si cu medicii, pentru ca in aceste momente ei trec printr-o perioada foarte grea. ) Parintii muncesc de acasa, copiii isi continua educatia de acasa, a declarat Monica Anisie la Stirile Pro Tv, referindu-se la masurile de prevenire in contextul pandemiei de COVID-19, masuri care intra in vigoare incepand de luni, scrie News.

Ianis Hagi, criticat de unde se astepta mai putin. Romanul care a dezvaluit ce s-a intamplat

Ianis Hagi pare sa traverseze din nou o perioada mai putin fasta la Glasgow Rangers. A inceput sezonul modest, dar apoi a avut o serie de jocuri foarte bune, in care a oferit multe pase decisive. A ajuns repede la nu mai putin de opt assist-uri in toate competitiile. Dintre care sase doar in campionat, .

Comisia Europeana: Contractia economiei romanesti in 2020 va fi de 5,2%, mai putin severa decat estimarile initiale

Economia Romaniei va inregistra o contractie de 5,2% in acest an, mai putin severa decat se estima initial, gratie investitiilor si lucrarilor de constructii, potrivit previziunilor economice de toamna publicate joi de Comisia Europeana CE), scrie Agerpres. Investitiile au surprins cu o contributie pozitiva la crestere in conditiile in care activitatea de constructii a fost, in mare parte, neafectata de masurile de izolare, sustine Executivul comunitar. Pentru 2021 si 2022, CE estimeaza ca economia Romaniei isi va reveni, gradual, urmand sa inregistreze un avans de 3,3% anul viitor, respectiv 3,8% in 2022. Cu toate acestea, incertitudinea ramane foarte ridicata, avand in vedere recentele evolutii ale pandemiei, iar cresterea reala nu va reveni la nivelul de dinaintea crizei pana la finele lui 2022.

Digi |RCS-RDS da asa ceva gratis, milioane de clienti habar n-au: detaliu mai putin stiut ca sa profiti si tu

Digi |RCS-RDS se bucura de un numar generos de clienti. Dar multi dintre ei nu stiu ce ofera operatorul - gratuit de multe ori. Uite o optiune de care poti profita imediat. Cand vine vorba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )