Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone

Playtech Playtech,
ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone

Primim vesti rele de la meteorologi! ANM a emis mai multe avertizari meteo cod portocaliu si cod galben. Care sunt cele mai afectate zone. ANM: avertizari meteo cod portocaliu si cod galben Un cod portocaliu a fost emis pentru intervalul 19 iulie, ora 10:00 19 iulie, ora 21:00, privind cantitati de apa insemnate si . continuă pe Playtech

Prognoza meteo: Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM, n. r. ) a emis, vineri, mai multe alerte Cod portocaliu si galben care anunta furtuni in mare parte a tarii. Astfel ca, de vineri seara, sase judete intra sub.

ALERTA METEO. Cod portocaliu de vreme rea in aproape toata tara

Meteorologii au emis duminica dimineata noi avertizari de vreme rea. Se anunta fenomene extreme in mai multe zone din tara. Este vorba despre extinderea codului portocaliu de ploi si vijelii. Intervalul de valabilitate: duminica, ora 21. 00 - luni, ora 10.

Cod portocaliu de furtuna, Alerta meteo de la ANM. Ce judete vor fi afectate

Daca pentru ziua de azi va anuntam mai devreme temperaturi mai scazute fata de normalul acestei perioade din an, acum ANM anunta o avertizare de Cod Portocaliu pentru 17 judete. Cod portocaliu de furtuna, Alerta meteo de la ANM Avertizarea a fost emisa de ANM in jurul orei 11:00, astazi 17 iulie, o avertizare de .

Dinamo a ajuns la 10 jucatori testati pozitiv cu noul coronavirus! Care sunt cei 3 care au primit rezultatele azi

Situatia de la Dinamo este pe zi ce trece mai dramatica. Alti trei jucatori ai echipei pregatite de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Lista ajunge la 10, dupa ce joi au aparut primele sase cazuri printre fotbalisti, iar ieri a mai fost confirmat unul. Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici si Dan Talmaciu .

Noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Care sunt simptomele

Expertii au constatat ca noul coronavirus provoaca 6 tipuri de COVID-19. Fiecare dintre ele este caracterizat de anumite simptome si are legatura cu nivelul de gravitate al infectiei. La aceasta concluzie au ajuns cercetatorii de la Kings College din Londra, dupa ce au analizat datele dintr-o aplicatie utilizata pe scara larga pentru monitorizarea simptomelor de .

Perchezitii intr-un dosar de coruptie in care sunt vizati doi politisti din Voluntari

Ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Anchete au efectuat astazi perchezitii intr-un dosar de coruptie, in care sunt vizati doi politisti din orasul Voluntari.

Cod galben si Cod portocaliu de vreme instabila in majoritatea judetelor, pana luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica temporar accentuata ce vor ajunge sa afecteze cea mai mare parte a tarii, pana luni dimineata, relateaza Agerpres.

Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata in jumatate din tara. Ce zone vor fi afectate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de instabilitate atmosferica temporar accentuata ce vor ajunge sa afecteze jumatate din tara, pana duminica seara.

Avertizare Cod galben de furtuni si un Cod portocaliu de ploi pana duminica seara

ANM a emis, sambata, o alerta Cod galben care anunta instabilitate atmosferica in vestul, sud-vestul si centrul tarii, precum si in zona de munte. Meteorologii au emis si un Cod portocaliu care anunta cantitati insemnate de apa, valabil in Oltenia, local in Transilvania, Maramures si la munte.

Care sunt judetele in care nu s-a mai inregistrat niciun caz de Covid-19

In ziua in care s-a inregistrat un nou record de imbolnaviri in Romania, Satu Mare ramane judetul in care nu s-a raportat niciun caz in plus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )