Libnet.ro
UNICEF

01:06

ANM: Cod galben de canicula in toata tara (VIDEO)

B1 B1,
ANM: Cod galben de canicula in toata tara (VIDEO)

Valul de caldura va cuprinde marti toata tara. Daca in cele trei judete din vest Arad, Bihor si Satu Mare), codul portocaliu de canicula continua sa usuce culturile agricole de trei zile la rand, acum. continuă pe B1

Canicula in Romania. Au fost emise noi avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de canicula

Canicula in Romania. Judetele Arad Bihor si Satu Mare se afla, pana miercuri, sub Cod portocaliu de canicula. De asemenea, specialistii au emis si avertizari de Cod galben de canicula care va cuprinde, pana miercuri, toata tara. in unele zone temperaturile vor urca pana la 38 de grade Celsius, iar indicele de temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.

ANM: Cod portocaliu de canicula in trei judete si cod galben in alte 23 si in Capitala (VIDEO)

Canicula pare ca nu mai vrea sa paraseasca Romania. Meteorologii au prelungit pana miercuri codul portocaliu din judetele Arad, Bihor si Satu Mare. De astazi, alte 23 de judete si Capitala se afla sub cod.

ANM: Cod portocaliu de canicula in trei judete si cod galben in alte 23

Canicula pare ca nu mai vrea sa paraseasca Romania. Meteorologii au prelungit pana miercuri codul portocaliu din judetele Arad, Bihor si Satu Mare. De astazi, alte 23 de judete si Capitala se afla sub cod.

Cod PORTOCALIU de canicula in tara. La cat se ridica temperaturile

Judetele Arad, Bihor si Satu Mare sunt, marti, sub atentionare cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa ajunga la 38 de grade, iar pentru restul tarii, unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade si disconfort termic accentuat, a fost emisa o avertizare cod galben.

Cod portocaliu de canicula in trei judete din vest, cod galben in restul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti un cod portocaliu de canicula in trei judete din vestul tarii, restul tarii urmand sa fie marti si miercuri sub cod galben.

Cod portocaliu de canicula in trei judete, cod galben in restul tarii

Judetele Arad, Bihor si Satu Mare sunt marti sub atentionare cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa ajunga la 38 de grade, iar pentru restul tarii, inclusiv Capitala, unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade si disconfort termic accentuat, a fost emisa o avertizare cod galben.

ANM: Cod portocaliu de canicula, extins in 10 judete

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca pentru miercuri codul portocaliu de canicula a fost extins in zece judete - Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras Sevrin, Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si.

Canicula in Romania. Cod portocaliu si Cod galben de temperaturi ridicate

Trei judete din vestul se afla, luni si marti, sub Cod portocaliu de canicula, in timp ce Capitala si alte 23 de judete se afla luni sub Cod galben. Specialistii precizeaza ca marti avertizarea de Cod galben de canicula se va extinde si la celelalte judete din tara.

Cod portocaliu de canicula la Chisinau. Ce recomanda Ministerul Sanatatii

Meteorologii au extins codul portocaliu de canicula in perioada 10 12 august, dar ramane valabila si avertizarea cod galben de seceta. Temperatura maxima a aerului va atinge valori de +35 de grade Celsius, in sudul Republicii Moldova pana la +37 grade Celsius.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )