Libnet.ro
UNICEF

08:00

ANOFM: in perioada 16 - 22 mai, sunt inregistrate 11.171 locuri de munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANOFM: in perioada 16 - 22 mai, sunt inregistrate 11.171 locuri de munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) anunta, in evidentele sale, sunt inregistrate 11. 171 locuri de munca, in perioada 16 - 22 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, ca la Consiliul European din 22 mai va participa premierul Victor Ponta, pe baza unui mandat pe care i-l va aproba pana la plecare si la care consilierii sai au inceput sa lucreze, potrivit Mediafax. Am decis ca pe 22 mai la Consiliul European - n. r. ) sa participe premierul, pe baza unui mandat pe care i-l voi aproba pana la plecare, a spus seful statului, in conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta. Nu sunt binevoitor cu nimeni, e un semn de incredere

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, ca a decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Victor Ponta, in baza unui mandat pe care urmeaza sa il aprobe. Potrivit sefului statului, decizia nu e un act de bunavointa, ci un semn de incredere. Cred ca poate sa sustina punctul de vedere al Romaniei. Daca vorbim de energie, avand in vedere ca a fost de acord si el cu explorarea si exploatarea gazelor de sist, cred ca acest punct de vedere ar trebui sustinut si la Bruxelles, a spus presedintele.

VIDEO Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta. Nu sunt binevoitor cu nimeni, e un semn de incredere

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa la Cotroceni, ca a decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Victor Ponta, in baza unui mandat pe care urmeaza sa il aprobe. Potrivit sefului statului, decizia nu e un act de bunavointa, ci un semn de incredere. Cred ca poate sa sustina punctul de vedere al Romaniei. Daca vorbim de energie, avand in vedere ca a fost de acord si el cu explorarea si exploatarea gazelor de sist, cred ca acest punct de vedere ar trebui sustinut si la Bruxelles, a spus presedintele. UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ulterior ca a facut o cerere pentru a participa la acest Consiliu.

Traian Basescu: Am decis ca la Consiliul European din 22 mai sa participe premierul Ponta

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri ca a decis ca premierul Victor Ponta sa participe la Consiliul European din 22 mai, in baza unui mandat pe care urmeaza sa il aprobe.

Traian Basescu: Premierul Victor Ponta va fi mandatat sa participe la Consiliul European din 22 mai

Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa, ca premierul Victor Ponta va fi cel care va reprezenta Romania la ConsiliulEuropean din 22 mai, urmand ca seful statului sa.

Basescu il lasa pe Ponta la Bruxelles. Premierul va participa la Consiliul European din 22 mai

Presedintele Traian Basescu a declarat premierul Victor Ponta va participa la Consiliul European din 22 mai. Seful statului a precizat ca participarea premierului la Consiliu se va face pe baza unui mandat pe.

Subiectele Zilei: Numirea la CEDO schimba raportul de forte in CCR; Scandalul Case pentru generali. DNA a extins ancheta la Jandarmerie si Pompieri; De ce nu mai sunt bani la Posta Romana; Canalul Siret-Baragan, plimbat intre patru ministere

Povestile mahalalelor Capitalei disparute din memoria locuitorilor. Sfantul Gheorghe-Vechiu, cea mai mare din oras. Spre deosebire. DNA cere inchisoare cu executare pentru Becali, Babiuc si Cioflina. Procurorul DNA a cerut, marti, Completului de cinci judecatori de la.

De ce nu mai sunt bani la Posta Romana.

Cateva sute de salariati ai Companiei Nationale Posta Romana au declansat conflicte spontane in tara, nemultumiti ca urmeaza sa li se reduca norma de lucru si inclusiv salariile. Peste 1. 500 de postasi din 21 de oficii din Bucuresti, dar si alte sute din Cluj sau Iasi au intrerupt lucrul, luni si marti, nemultumiti ca, de asemenea, managementul vrea sa le impuna un numar de zile de lucru neplatite. Mai mult, liderul de sindicat Matei Bratianu a anuntat ca Posta Romana ar .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )