Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

ANRE: Furnizorii de gaze naturale trebuie sa inmagazine stocuri de minimum 18,7 milioane MWh

Adevărul Adevărul,
ANRE: Furnizorii de gaze naturale trebuie sa inmagazine stocuri de minimum 18,7 milioane MWh

Stocul minim de gaze naturale pe care cei 63 de furnizori cu licenta au obligatia de a-l constitui in depozitele de inmagazinare subterana pana la data de 31 octombrie 2015 totalizeaza 18,727 milioane MWh, conform datelor publicate pe site-ul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), citate de Agerpres. ro. continuă pe Adevărul

Niculae Havrilet, seful ANRE: Facturile la gaze naturale ar putea sa scada cu 1-3% din aprilie, ca urmare a eliminarii importurilor

Valoarea facturii la gaze naturale ar putea sa scada cu 1-3% la 1 aprilie, ca urmare a eliminarii importului de gaze rusesti, insa pretul gazelor din productia interna poate creste cu 6-7% de la 1 iulie, in functie de rezultatul discutiilor dintre Guvern si Fondul Monetar International FMI), a declarat Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE).

Havrilet, ANRE: Facturile la gaze naturale ar putea sa scada cu 1-3% in aprilie

Valoarea facturii la gaze naturale ar putea sa scada cu 1-3% la 1 aprilie, ca urmare a eliminarii importului de gaze rusesti, insa pretul gazelor din productia interna poate creste cu 6-7% in 1 iulie, in functie de rezultatul discutiilor dintre Guvern.

Business report: Cat costa infiintarea unei culturi de capsuni; Niculae Havrilet, seful ANRE: Facturile la gaze naturale ar putea sa scada cu 1-3% din aprilie, ca urmare a eliminarii importurilor; Cea mai mare macara romaneasca ridica un pod gigantic in

Modificarile din Codul Fiscal, ignorate de romani. Cum reactioneaza unii comercianti cand li se cere bonul. Comerciantii nu par speriati de legea care le permite romanilor sa plece din magazine cu marfa neplatita, daca nu primesc bon fiscal. Un bucurestean a ridicat un castel din lut in judetul Sibiu si cauta un partener pentru finalizarea investitiei. La circa 40 de km de Sibiu, la poalele muntilor Fagaras, un bucurestean a ridicat un castel de lut. De basm. Si vrea sa-l transforme in pensiune.

Ucraina vrea sa renunte la importul de gaze naturale din Rusia

Ucraina vrea sa renunte la importurile de gaze naturale din Rusia la 1 aprilie, cand expira actualul contract dintre companiile de stat din cele doua tari, din cauza pretului mai mare decat cel vandut in Europa, a declarat ministrul ucrainean al Energiei, Vladimir Demchishin, relateaza Mediafax.

Havrilet (ANRE): Pretul gazelor naturale pentru populatie ar putea creste cu 6-7%, de la 1 iulie

Pretul gazelor naturale pentru populatie ar putea creste cu 6-7%, de la 1 iulie 2015, in urma discutiilor pe care ANRE le va avea cu reprezentantii Fondului Monetar International si ai Comisiei Europene, a declarat astazi, intr-o dezbatere de specialitate, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Niculae Havrilet.

Presedintele ANRE: Pretul gazelor naturale pentru populatie ar putea creste

Pretul gazelor naturale pentru populatie ar putea creste cu 6-7%, de la 1 iulie 2015, in urma discutiilor pe care ANRE le va avea cu reprezentantii Fondului Monetar International si ai Comisiei Europene, a .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )