Libnet.ro
UNICEF

21:15

Anthony Fauci s-a vaccinat impotriva noului coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Anthony Fauci s-a vaccinat impotriva noului coronavirus

Specialistul in imunologie Anthony Fauci, personalitate extrem de respectata in Statele Unite, numit consilier special pentru maladia COVID-19 de viitorul presedinte american Joe Biden, dupa ce a facut deja parte din grupul de lucru creat de administratia Trump pentru a combate actuala pandemie,. continuă pe Ziarul Bursa

Anthony Fauci s-a vaccinat in direct impotriva noului coronavirus

Celebrul imunologul american Anthony Fauci, s-a vaccinat marti impotriva noului coronavirus.

Cand se vaccineaza primul roman impotriva noului coronavirus: evenimentul va fi transmis la TV

Primele doze ale vaccinului impotriva noului coronavirus vor fi administrate in Romania pe 27 decembrie. Imaginile de la eveniment vor fi difuzate in direct. Foarte multi romani asteapta cu.

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, a anuntat imunologul Anthony Fauci VIDEO

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citata de Agerpres.

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, asigura imunologul Anthony Fauci

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citat de Agerpres.

VIDEO Dr. Fauci, consilierul lui Trump si Biden, s-a vaccinat impotriva Covid

Imunologul american Anthony Fauci, o persoana foarte respectata in Statele Unite si numit consilier pe Covid-19 de catre viitorul presedinte Joe Biden, dupa ce a fost deja membru al celulei de criza sub Donald Trump, a fost vaccinat marti impotriva coronavirusului, potrivit AFP.

Epidemiologul american Anthony Fauci s-a vaccinat anti-COVID cu serul companiei Moderna Este un gest simbolic pentru restul tarii

Epidemiologul american Anthony Fauci, consilierul pe tema COVID-19 de la Casa Alba, s-a vaccinat anti-coronavirus, folosind serul dezvoltat de compania Moderna. Anthony Fauci, vaccinat anti-COVID cu serul.

Mos Craciun este vaccinat si gata de treaba, ii asigura pe copii Anthony Fauci - VIDEO

Anthony Fauci, directorul Institutului National american pentru Alergii si Boli Infectioase, i-a asigurat pe copii, intr-o interventie la televiziune, ca Mos Craciun a fost vaccinat si este gata de treaba.

Epidemiologul Anthony Fauci: Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba (VIDEO)

Epidemiologul american Anthony Fauci, consilierul pe tema COVID-19 de la Casa Alba, a linistit copiii, declarand ca s-a ocupat personal de vaccinarea lui Mos Craciun, care acum este gata de treaba si va putea.

Klaus Iohannis s-a oferit sa fie primul roman vaccinat impotriva COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis s-a oferit sa fie primul roman vaccinat impotriva COVID-19, dar nu s-a dorit sa apara speculatii, astfel ca s-a decis ca va fi imunizat atunci cand ii va veni timpul, respectiv in etapa a doua, odata cu demnitarii.

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a fost vaccinat impotriva COVID-19 (VIDEO)

Joe Biden, presedintele-ales al SUA, a fost vaccinat impotriva COVID-19. Injectia i-a fost administrata la Spitalul ChristianaCare din Newark, Delaware, de catre Tabe Masa, care este asistenta medicala si sefa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )