Libnet.ro
UNICEF

15:15

Epidemiologul american Anthony Fauci s-a vaccinat anti-COVID cu serul companiei Moderna Este un gest simbolic pentru restul tarii

B1 B1,
Epidemiologul american Anthony Fauci s-a vaccinat anti-COVID cu serul companiei Moderna Este un gest simbolic pentru restul tarii

Epidemiologul american Anthony Fauci, consilierul pe tema COVID-19 de la Casa Alba, s-a vaccinat anti-coronavirus, folosind serul dezvoltat de compania Moderna. Anthony Fauci, vaccinat anti-COVID cu serul. continuă pe B1

Epidemiologul Anthony Fauci: Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba (VIDEO)

Epidemiologul american Anthony Fauci, consilierul pe tema COVID-19 de la Casa Alba, a linistit copiii, declarand ca s-a ocupat personal de vaccinarea lui Mos Craciun, care acum este gata de treaba si va putea.

Anthony Fauci s-a vaccinat in direct impotriva noului coronavirus

Celebrul imunologul american Anthony Fauci, s-a vaccinat marti impotriva noului coronavirus.

Mos Craciun este vaccinat si gata de treaba, ii asigura pe copii Anthony Fauci - VIDEO

Anthony Fauci, directorul Institutului National american pentru Alergii si Boli Infectioase, i-a asigurat pe copii, intr-o interventie la televiziune, ca Mos Craciun a fost vaccinat si este gata de treaba.

Anthony Fauci s-a vaccinat impotriva noului coronavirus

Specialistul in imunologie Anthony Fauci, personalitate extrem de respectata in Statele Unite, numit consilier special pentru maladia COVID-19 de viitorul presedinte american Joe Biden, dupa ce a facut deja parte din grupul de lucru creat de administratia Trump pentru a combate actuala pandemie,.

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, asigura imunologul Anthony Fauci

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citat de Agerpres.

Mos Craciun e vaccinat si gata de treaba, a anuntat imunologul Anthony Fauci VIDEO

Mos Craciun este gata de treaba si va putea aduce in siguranta cadouri copiilor care au fost cuminti, a dat asigurari imunologul Anthony Fauci,domnul COVID-19 de la Casa Alba, care s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Mos impotriva noului coronavirus, transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )