Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu, atac la Ponta: NU intelege separatia puterilor in stat! Se rupe USL?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antonescu, atac la Ponta: NU intelege separatia puterilor in stat! Se rupe USL?

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca Victor Ponta nu intelege si nu practica separatia puterilor in stat, adaugand: Un prim ministru si un partid care cred ca deciziile se iau la partid, se comunica de la Palatul Victoria si se executa la. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Antonescu: Ponta nu intelege si nu practica asa cum se cuvine separatia puterilor in stat/ Politica externa nu inseamna o colectie de poze cu mai-marii lumii ca sa o pui pe Facebook

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca Victor Ponta nu intelege si nu practica separatia puterilor in stat, adaugand: Un prim ministru si un partid care cred ca deciziile se iau la partid, se comunica de la Palatul Victoria si se executa la Palatul Parlamentului. Nu, asta nu, niciodata, citeaza Mediafax.

Crin Antonescu: Victor Ponta nu practica separatia puterilor in stat

Liderul PNL, CrinAntonescu, a declarat, duminica, la Deva, ca premierulVictor Ponta nu practica separatia puterilor in stat. Ponta nu practica separatia puterilor in stat. Nu am promis niciodata.

Antonescu: Ponta nu intelege si nu practica asa cum se cuvine separatia puterilor in stat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca Victor Ponta nu intelege si nu practica separatia puterilor in stat, adaugand: Un prim ministru si un partid care cred ca deciziile se iau la partid, se comunica de la Palatul Victoria si se executa la.

Antonescu: Daca Ponta nu accepta propunerile noastre, este posibil sa punem stop.

Crin Antonescu, a afirmat, duminica, la Deva, ca, daca propunerile partidului legate de ministri si vicepremier nu sunt acceptate, se poate ca PNL sa decida sa nu mai continue si sa spuna stop acum, informeaza Mediafax. Crin Antonescu a declarat, duminica, la Conferinta teritoriala a PNL Hunedoara, ca propunerile PNL care nu cer nimic in plus, ba mai fac ceva concesii, sunt gata. Citeste si: Antonescu: Klaus Iohannis ar putea fi prim-ministru in locul lui Ponta. Daca premierul nu ia o .

Crin Antonescu: Victor Ponta nu imi raspunde la telefon.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, de la Palatul Parlamentului, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la telefon. Oricand stau la dispozitia domnului Ponta. Eu cred ca este cazul. Nu exista varianta sa imi aman vizita oficiala programata pentru luni, pentru ca este o vizita oficiala si nu pot sa aman asa ceva decat daca este o catastrofa in Romania. Nu pot sa aman asa ceva pentru ca nu imi raspunde Victor Ponta .

Crin Antonescu: Victor Ponta nu imi raspunde la telefon. Romania va avea ori un Guvern USL, ori Guvern carpit de premier (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la telefon. Oricand stau la dispozitia domnului.

Crin Antonescu: Victor Ponta prelungeste jenant criza. Daca luni nu se ia o decizie, noi vom pune capat

CrinAntonescu a declarat, duminica dimineata, ca premierul Victor Ponta prelungeste jenant criza dinUSL, relateazaB1 TV. Daca luni nu se ia o decizie in ceea ce priveste situatia USL-u.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )