Libnet.ro
UNICEF

15:00

Antonescu, despre candidatura lui Becali: Nu toata lumea il agreeaza, dar multi il considera SINCER

Antena3 Antena3,
Antonescu, despre candidatura lui Becali: Nu toata lumea il agreeaza, dar multi il considera SINCER

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a dezvaluit la postul public de televiziune criteriile pe baza carora liberalii l-au acceptat pe Gigi Becali pe listele lor, mentionand ca nu au avut loc discutii despre partea. continuă pe Antena3

SONDAJ: 52% dintre alegatori NU sunt de acord cu candidatura lui Becali din partea PNL.

Europarlamentarul Gigi Becali a urcat in preferintele alegatorilor, depasindu-i pe Dan Diaconescu si Corneliu Vadim Tudor. Cu toate acestea, candidatura fostului patron al Stelei din partea PNL nu este vazuta cu ochi buni: 52% dintre alegatori nu au o parere buna despre faptul ca Becali reprezinta formatiunea liberala, arata un sodaj realizat de IRES pentru Romania TV. La intrebarea : Pe cine ati vota pentru o functie importanta in stat intre George Becali, Corneliu Vadim Tudor si Dan .

Filmul Toata lumea din familia noastra, MARELE PREMIU la Festivalul de la Zagreb.

Filmul Toata lumea din familia noastra, de Radu Jude, a castigat marele premiu al Festivalului International de la Zagreb, care s-a desfasurat intre 14 si 21 octombrie, informeaza cineuropa. org, potrivit Mediafax. Astfel, Radu Jude a castigat premiul Caruciorul de Aur, dupa ce a concurat cu 11 alte titluri. Aceasta este pentru a treia oara cand Radu Jude participa la Festivalul de Film de la Zagreb. Scurtmetrajul acestuia Lampa cu caciula a fost proiectat in festival in 2007, iar .

Declaratia ULUITOARE a lui Antonescu despre Basescu.

Calitatile dnului Basescu sunt foarte multe, este vorba de curaj in politica, este vorba de personalitate, este vorba de autoritate, de inteligenta, si cand spun inteligenta nu ma refer la trucuri, viclesuguri, ci pur si simplu, este un om inteligent si un politician inteligent, a declarat liderul PNL Crin Antonescu, la TVR, potrivit realitatea. net. Antonescu a vorbit, intr-o emisiune la televiziunea nationala, despre calitatile adversarului Traian Basescu. Calitatile dnului Basescu sunt .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )