Libnet.ro
UNICEF

20:00

Antonescu exclude un scandal in PNL: Nu ma simt AMENINTAT de Tariceanu.

România Liberă România Liberă,
Antonescu exclude un scandal in PNL: Nu ma simt AMENINTAT de Tariceanu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, ca nu are loc un scandal in partid ca urmare a unor afirmatii ale lui Calin Popescu Tariceanu, mentionand totodata cu nu se simte amenintat de fostul lider al PNL, potrivit Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca in contextul ultimelor afirmatii ale fostului premier Calin Popescu Tariceanu porneste un scandal in partid. Presedintele PNL a infirmat acest lucru, precizand in urma unei noi intrebari ca nu se simte amenintat de catre fostul . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Nu e cazul unui scandal in PNL legat de Tariceanu. Nu ma simt amenintat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut luni ca nu are loc un scandal in partid ca urmare a unor afirmatii ale lui Calin Popescu Tariceanu, mentionand totodata cu nu se simte amenintat de fostul lider al PNL, transmite Mediafax.

ARD deplange atitudinea dispretuitoare a PNL fata de Tariceanu si Chiliman.

Deplangem recentele evolutii din PNL, asocierea liberalilor cu Gigi Becali si atitudinea dispretuitoare pe care PNL o are fata de cei care stiu semnificatia liberalismului, cum sunt Calin Popescu Tariceanu,Andrei Chiliman. Deplangem agresiunea care este adusa valorilor liberalismului, agresiune care este exercitata cu ajutorul lui Gigi Becali si a trustului lui Dan Voiculescu, a spus Preda. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi ca fostul lider PNL Calin Popescu Tariceanu este .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )