Libnet.ro
UNICEF

13:45

Crin Antonescu: Nu e cazul unui scandal in PNL legat de Tariceanu. Nu ma simt amenintat

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Nu e cazul unui scandal in PNL legat de Tariceanu. Nu ma simt amenintat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut luni ca nu are loc un scandal in partid ca urmare a unor afirmatii ale lui Calin Popescu Tariceanu, mentionand totodata cu nu se simte amenintat de fostul lider al PNL, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Antonescu spune ca nu e cazul unui scandal in PNL legat de Tariceanu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, ca nu are loc un scandal in partid ca urmare a unor afirmatii ale lui Calin Popescu Tariceanu, mentionand totodata cu nu se simte amenintat de fostul lider al PNL.

Crin Antonescu: Nu ma simt amenintat de Tariceanu, nu exista un scandal in PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca nu se simte amenintat de Calin Popescu Tariceanu, precizand ca nu exista un scandal in partid ca urmare a declaratiilor fostului premier, transmite.

Antonescu exclude un scandal in PNL: Nu ma simt AMENINTAT de Tariceanu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, luni, ca nu are loc un scandal in partid ca urmare a unor afirmatii ale lui Calin Popescu Tariceanu, mentionand totodata cu nu se simte amenintat de fostul lider al PNL, potrivit Mediafax. Antonescu a fost intrebat daca in contextul ultimelor afirmatii ale fostului premier Calin Popescu Tariceanu porneste un scandal in partid. Presedintele PNL a infirmat acest lucru, precizand in urma unei noi intrebari ca nu se simte amenintat de catre fostul .

Crin Antonescu: Tariceanu este manipulat pe tema pozitiei USL fata de UE

Atac dur al presedintelui PNL Crin Antonescu la adresa fostului premier Calin Popescu Tariceanu. Antonescu considera ca Tariceanu este manipulat pe tema pozitiei USL fata de Uniunea Europeana. Crin Antonescu nu.

Crin Antonescu, nou ATAC la adresa lui Horia Georgescu: Ori se lamuresc niste lucruri in ...

Presedintele PNL Crin Antonescu a luat din nou in colimator atat Agentia Nationala de Integritate ANI) - despre care a spus ca nu este o instanta, astfel ca nu are capacitatea de a da sentinte -, cat si pe seful ANI, Horia Georgescu, despre care a spus ca fie se lamuresc niste lucruri in ceea ce-l priveste, fie pleaca. Invitat duminica seara la Antena 3, Crin Antonescu a atacat ANI referitor la cazul lui Mircea Diaconu. Liderul PNL a explicat ca acest caz il apasa in mod special pentru ca .

VIDEO Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs al lui Victor Ponta, la Iasi

Liderul PNL Crin Antonescu a fost surprins de camerele de filmat in timp ce a atipit, sambata, chiar in momentele in care premierul Victor Ponta rostea un discurs. Ponta, Antonescu si Daniel Constantin s-au deplasat la Iasi pentru a inaugura un tronson al soselei de centura, iar Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al lui Victor Ponta.

Crin Antonescu: Ii voi propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian in viitorul Guvern Ponta

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca ii va propune pe Relu Fenechiu si Varujan Vosganian ca ministri in viitorul Cabinet Ponta, in cazul in care Uniunea se va afla la guvernare dupa alegerile din 9 decembrie, informeaza Mediafax.

Crin Antonescu a atipit in timpul unui discurs electoral al colegului sau, Victor Ponta (VIDEO)

Discursul de la Iasi al premierului Victor Ponta nu a fost destul de mobilizator pentru seful PNL, Crin Antonescu. Acesta a atipit, pret de cateva clipe, in timp ce primul-ministru vorbea liderilor de la Iasi.

USL isi imparte deja portofoliile viitorului Guvern. Ce spun Victor Ponta si Crin Antonescu.

Co-presedintii USL Victor Ponta si Crin Antonescu au facut, luni, declaratii referitor la portofoliile viitorului Guvern. Presedintele PNL Crin Antonescu a explicat ca, zilele trecute, a facut propuneri pentru doua persoane despre care crede ca merita sa faca parte din viitorul Executiv. Am dreptul sa fac si eu propuneri . ) pentru niste oameni. Am afirmat despre doi oameni ca merita sa ocupe functii dupa alegeri, a subliniat Antnescu. La randul lui, Victor Ponta a atras atebtia ca .

Crin Antonescu: USL nu s-a infiintat doar ca sa castige niste alegeri, vom ramane impreuna pana cand Romania va fi fara Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, vineri seara, aflat la Botosani, ca Uniunea Social Democrata nu a fost creata doar pentru a se castiga niste alegeri. Acesta a declarat ca PSD si PNL vor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )