Libnet.ro
UNICEF

23:45

Antonescu: Gordon a fost mai iute decat Voiculescu cand a vorbit de o noua suspendare a lui Basescu

Adevărul Adevărul,
Antonescu: Gordon a fost mai iute decat Voiculescu cand a vorbit de o noua suspendare a lui Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni seara ca Philip Gordon, adjunctul secretarului de stat al SUA, i-a luat-o inainte lui Dan Voiculescu atunci cand s-a referit la o noua suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. continuă pe Adevărul

Antonescu: Gordon a fost mai iute decat Voiculescu cand a vorbit de o noua suspendare a lui Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni seara, la Realitatea TV, ca Philip Gordon, adjunctul secretarului de stat al SUA, i-a luat-o inainte lui Dan Voiculescu atunci cand s-a referit la o noua suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu. Antonescu a subliniat ca s-ar fi asteptat ca Philip Gordon sa fi luat act de rezultatul referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, precum si de faptul ca nu a existat o 'fraudare masiva' in 29 iulie.

Paleologu, la RFI: Prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra; USL va ajunge sub 50%

Alianta Romania Dreapta nu trebuie sa se imbete cu apa rece, sa nu-si faca iluzii c-o sa ajunga la 30%, un scor de peste 20% este cat se poate de onorabil, spune, intr-un interviu la RFI, deputatul PDL Theodor Paleologu. Prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra, contraperformanta USL la guvernare e atat de manifesta, incat e foarte probabil sa ajunga sub 50%, crede secretarul executiv al partidului.

Paleologu: Prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra. ...

Deputatul PDL Theodor Paleologu a declarat, luni dimineata, in cadrul unui interviu la RFI Romania, ca prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta democrat-liberalilor, iar contraperformanta USL la guvernare e atat de manifesta, incat e foarte probabil sa ajunga sub 50%. Indiferent daca acest scenariu se va dovedi sau nu real, Paleologu le recomanda colegilor din ARD sa nu se imbete cu apa rece. Important in faza aceasta este sa ne concentram pe alegeri, sa obtinem un .

Primul SUV Maserati se va numi Levante, limuzina mai mica decat Quattroporte va purta numele Ghibli

Oficialii Maserati au confirmat numele si intervalul de lansare a doua modele despre care s-a speculat mult: SUV-ul si o limuzina mai mica decat Quattroporte. In primavara lui 2013 va fi prezentata limuzina Ghibli care va deveni modelul cu cel mai mic pret din gama Maserati, iar primul SUV al marcii se va numi Levante si va iesi pe piata in 2015, urmand a fi produs de Chrysler in SUA.

O menajera romanca primeste de 3 ori mai putin decat venitul minim din Anglia.

Desi la St. Ermins Hotel o camera a costat si 300 de euro pe noapte in timpul Jocurilor Olimpice, tanara a primit pentru doua zile de munca doar 33 de lire sterline. Adica de trei ori mai putin fata de venitul minim din Marea Britanie, se arata in reportajul BBC. Jurnalista a primit echivalentul a aproximativ 80 de lei romanesti, desi a muncit in conditii extrem de stricte. Reporterul a cerut explicatii de la firma de recrutare Calibre International, care i-a gasit serviciul de la hotel, .

Preturile complete pentru noul Sandero. Este mai accesibil decat vechiul model, iar tarifele pentru optionale au ramas neschimbate

Dacia a anuntat preturile complete pentru noul Sandero si versiunea Stepway, acestea fiind cuprinse intre 6. 990 si 12. 200 euro cu TVA. Noul model are preturi mai mici cu cel putin 100 euro fara de vechea generatie, echiparea standard este mai bogata si preturile optionalelor au ramas neschimbate.

Noi scumpiri in 2013: Accizele vor fi calculate la un curs de 4,5223 lei/euro, cu 5,2% mai mare decat cel utilizat in 2012

Anul 2013 va aduce noi scumpiri in Romania. Conform Bancii Centrale Europene BCE), accizele vor fi calculate anul viitor la un curs de 4,5223 lei/euro. Rata de schimb, anuntata pe 1 octombrie, este cu 5,2% mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )