Libnet.ro
UNICEF

10:15

Antonescu: Parlamentul nu are de gand sa blocheze intentia presedintelui de a convoca referendum

B1 B1,
Antonescu: Parlamentul nu are de gand sa blocheze intentia presedintelui de a convoca referendum

Presedintele Senatului,CrinAntonescu, a declarat, miercuri seara, ca Legislativul nu intentioneaza sa blocheze intentia presedintelui Traian Basescu de a convoca un nou referendum cu aceleasi. continuă pe B1

Antonescu: Parlamentul nu va bloca intentia presedintelui de a convoca referendum.

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, ca Legislativul nu va bloca procedura presedintelui Traian Basescu de a convoca un nou referendum cu aceleasi intrebari ca si la referendumul din 2009, potrivit Digi 24. S-ar putea ca Parlamentul sa remarce ca e prima data cand facem un referendum cu acelasi subiect, s-ar putea sa remarce faptul ca acest referendum poate fi superfluu din moment ce ne asteapta o Constitutie modificata. Oricum, in termenii actualei Constitutuii, .

Antonescu: Parlamentul il lasa pe Basescu sa convoace referendum.

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat, miercuri seara, ca Legislativul nu va bloca procedura presedintelui Traian Basescu de a convoca un nou referendum cu aceleasi intrebari ca si la referendumul din 2009, potrivit Digi 24. S-ar putea ca Parlamentul sa remarce ca e prima data cand facem un referendum cu acelasi subiect, s-ar putea sa remarce faptul ca acest referendum poate fi superfluu din moment ce ne asteapta o Constitutie modificata. Oricum, in termenii actualei Constitutii, .

Antonescu: Parlamentul nu va reveni asupra deciziei privind reducerea pragului la referendum

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, afirma ca Parlamentul nu va reveni asupra deciziei privind reducerea pragului la referendum, punctand ca presedintele Traian Basescu are dreptul constitutional sa.

Noua Constitutie. Parlamentul are drept exclusiv de a cere urmarirea penala a membrilor ...

Comisia de revizuire a Constitutiei a adoptat, luni, un amendament prin care este modificat articolul privitor la urmarirea penala a membrilor Guvernului, in sensul eliminarii atributiilor sefului statului in aceasta situatie, informeaza Mediafax. Membrii comisiei de revizuire a Constitutiei au adoptat un amendament al UDMR, prin care sunt eliminate atributiile presedintelui Romaniei in ceea ce priveste posibilitatea de a cere urmarirea penala a unui ministru sau de a-l suspenda din .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )