Libnet.ro
UNICEF

22:15

Un barbat a fost retinut in cazul crimei de la sfarsitul saptamanii trecute, din Piata Constitutiei

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost retinut in cazul crimei de la sfarsitul saptamanii trecute, din Piata Constitutiei

Un barbat a fost retinut, vineri seara, in cazul crimei care a avut loc, la sfarsitul saptamanii trecute, in Piata Constitutiei din Capitala. Audierile in acest caz continua, relateaza News. ro. continuă pe Adevărul

Un antrenor de box din Capitala, suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei, a fost retinut

Un antrenor de box din Bucuresti, Romeo Paun, a fost retinut, vineri seara, pentru omor, in cazul crimei din Piata Constitutiei, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Politiei Capitalei. La iesirea de la audieri, barbatul a negat acuzatiile.

UPDATE: Unul dintre suspectii in cazul crimei din fata Parlamentului, condamnat in trecut pentru omor si eliberat prin recursul compensatoriu El nu a fost prins

Unul dintre suspectii in cazul crimei produse duminica in Piata Constitutiei a fost condamnat pentru o alta crima si a fost eliberat mai devreme, respectiv anul trecut, in baza recursului compensatoriu, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. Aceleasi surse spun ca pana acum barbatul nu a fost prins de anchetatori. Peste 7. 000 de criminali, violatori si talhari au fost eliberati in baza recursului compensatoriu, conform unui raspuns al Ministerului Justitiei la o interpelare adresata de deputatul PNL Florin Roman.

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor. A lovit intentionat cu masina un barbat

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina intentionat un barbat pe un bulevard din oras. Barbatul s-a enervat pentru ca preotul care se afla la volan nu.

Republica Moldova: Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut

Procuratura Anticoruptie din Republica Moldova anunta ca Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut in urma audierii din aceasta seara. Procuratura sustine ca la perchezitia efectuata la biroul si domiciliului acestuia au fost gasite obiecte de natura sa confirme comiterea faptei de imbogatire ilicita, dar nu aduce precizari concrete, potrivit Unimedia. ro.

Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut

In urma audierilor care au avut loc la Procuratura Anticoruptie, Ion Druta, presedintele Curtii Supreme de Justitie, a fost retinut pentru 72 de ore. Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale, exista banuiala rezonabila de comitere a faptei de imbogatire ilicita, transmite IPN.

Suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei, ridicati si audiati: Aici e mafie mare

Opt suspecti au fost ridicati vineri si dusi la audieri, pentru crima din fata Parlamentului, de la inceputul saptamanii. Indivizii au fost cautati de politisti in cartierul Tei din Capitala.

Sute de mascati si politisti in Capitala. Se cauta suspectul in cazul crimei din Piata Constitutiei

Zona Petricani - Lacul Tei este impanzita de sute de politisti si mascati. Oamenii legii il cauta pe cel care a omorat in bataie un barbat de 30 de ani in Piata Constitutiei, in timpul unei rafuieli cu bate si sabii dintre doua clanuri rivale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )