Libnet.ro
UNICEF

23:01

UPDATE: Unul dintre suspectii in cazul crimei din fata Parlamentului, condamnat in trecut pentru omor si eliberat prin recursul compensatoriu El nu a fost prins

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: Unul dintre suspectii in cazul crimei din fata Parlamentului, condamnat in trecut pentru omor si eliberat prin recursul compensatoriu El nu a fost prins

Unul dintre suspectii in cazul crimei produse duminica in Piata Constitutiei a fost condamnat pentru o alta crima si a fost eliberat mai devreme, respectiv anul trecut, in baza recursului compensatoriu, au declarat pentru Mediafax surse din Politie. Aceleasi surse spun ca pana acum barbatul nu a fost prins de anchetatori. Peste 7. 000 de criminali, violatori si talhari au fost eliberati in baza recursului compensatoriu, conform unui raspuns al Ministerului Justitiei la o interpelare adresata de deputatul PNL Florin Roman. continuă pe Hotnews

Suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei, ridicati si audiati: Aici e mafie mare

Opt suspecti au fost ridicati vineri si dusi la audieri, pentru crima din fata Parlamentului, de la inceputul saptamanii. Indivizii au fost cautati de politisti in cartierul Tei din Capitala.

Un antrenor de box din Capitala, suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei, a fost retinut

Un antrenor de box din Bucuresti, Romeo Paun, a fost retinut, vineri seara, pentru omor, in cazul crimei din Piata Constitutiei, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Politiei Capitalei. La iesirea de la audieri, barbatul a negat acuzatiile.

Sute de mascati si politisti in Capitala. Se cauta suspectul in cazul crimei din Piata Constitutiei

Zona Petricani - Lacul Tei este impanzita de sute de politisti si mascati. Oamenii legii il cauta pe cel care a omorat in bataie un barbat de 30 de ani in Piata Constitutiei, in timpul unei rafuieli cu bate si sabii dintre doua clanuri rivale.

Perchezitii in Capitala pentru capturarea unui suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei

O actiune a politiei in care sunt implicate zeci de echipaje, fiind facute 20 de perchezitii, are lo.

Un barbat a fost retinut in cazul crimei de la sfarsitul saptamanii trecute, din Piata Constitutiei

Un barbat a fost retinut, vineri seara, in cazul crimei care a avut loc, la sfarsitul saptamanii trecute, in Piata Constitutiei din Capitala. Audierile in acest caz continua, relateaza News. ro.

Informatie-bomba. Unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca, dosar penal pentru trafic de arme si munitii

Informatii-bomba vin in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca are dosar penal pentru trafic de arme si munitii. Anuntul a fost facut de avocatul familiei Macesanu,.

Nimeni nu a fost inca retinut dupa rafuiala proxenetilor din fata Palatului Parlamentului

Au trecut mai bine de 30 de ore de la violentele extreme dintre doua clanuri de proxeneti din fata Palatului Parlamentului si nu a fost retinut nici macar un singur om. Asta cu toate ca politistii au anuntat ca a.

Ungaria a sesizat Consiliul Europei in cazul cimitirului din Valea Uzului

Ungaria s-a adresat Comitetului de Ministri al Consiliului Europei si a solicitat intocmirea unui raport in cazul Cimitirului din Valea Uzului, relateaza agentia ungara de presa MTI, citata de Mediafax.

Doi parinti constanteni au dus cearta copiilor din fata blocului, direct in sala de judecata

Doi parinti constanteni au dus cearta copiilor din fata blocului, direct in sala de judecata si cer daune de 50 de mii de euro. Tatal unei fetite de cinci ani ii acuza pe parintii unui baiat ca au.

Cod Rutier 2019. Amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele pe scaunul din fata

Codul Rutier prevede amenzi usturatoare pentru soferii care arunca gunoaie pe geam sau tin animalele de companie pe scaunul din fata. Sanctiuni risca si cei care fac semne obsece in trafic sau injura alti participanti la trafic. Aceste fapte se incadreaza in clasa a IV-a de amenzi de la 9 la 20 de puncte). Cod .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )