Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANUL ACESTA, IN TARA NOASTRA : Turistii au cheltuit 288 milioane euro pe terapii balneare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUL ACESTA, IN TARA NOASTRA : Turistii au cheltuit 288 milioane euro pe terapii balneare

Peste 1,8 milioane de turisti au cheltuit in jur de 288 de milioane de euro, in acest an, pe tratamente si terapii balneare in statiunile de profil din tara noastra. continuă pe Ziarul Bursa

ANUL ACESTA, Companiile E-Distributie investesc 53 milioane lei in contoare inteligente

E-Distributie Muntenia, E-Distributie Dobrogea si E-Distributie Banat vor instala, in acest an, peste 171. 000 de contoare inteligente pentru clientii din zonele lor de activitate, in cadrul unor proiecte de investitii in valoare de peste 53 de milioane de lei, urmand ca, pana la finalul anului 2019, peste 671. 000 de clienti ai E-Distributie sa beneficieze de sisteme de contorizare inteligenta au anuntat acestea printr-un comunicat.

IN PRIMELE DOUA LUNI ALE ANULUI: Tara noastra a importat tractoare de 102 milioane euro

Tara noastra a importat, in primele doua luni ale acestui an, tractoare in valoare de 102,04 milioane euro, o suma similara celei din perioada ianuarie-februarie 2018 102,07 milioane euro), conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica.

Ford limiteaza vanzarile lui Edge in 7 tari europene, inclusiv Romania: doar 27 unitati inmatriculate in tara noastra in primele 4 luni

Ford Edge va ramane disponibil in numai 7 tari europene, printre care si Romania, in ciuda faptului ca SUV-ul a inregistrat doar 27 de unitati inmatriculate in tara noastra in primele patru luni ale anului.

IN TIMPUL AUDIENTEI SALE SAPTAMANALE: Papa Francisc a vorbit despre vizita in tara noastra

Papa Francisc a vorbit, astazi, in timpul audientei sale generale pe care o acorda saptamanal la Vatican, despre vizita apostolica pe care a efectuat-o in tara noastra, in perioada 31 mai - 2 iunie, informeaza vaticannews. va.

Papa Francisc mi-a semnat tricoul Echipei Nationale a Romaniei - Suveranul Pontif a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in tara noastra (VIDEO)

Papa Francisc si-a dedicat iesirea publica de miercuri, din Piata San Pietro, vizitei istorice pe care a facut-o in Romania. La ceremonie a fost prezenta si o delegatie din tara noastra. Printre acestia.

STUDIU REVOLUT: Aproape 50% dintre tinerii din tara noastra economisesc constant

Doar 6% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 38 de ani economisesc folosind actiuni, obligatiuni si fonduri mutuale, potrivit Revolut Circa jumatate 47,57%) dintre tinerii din tara noastra cu varste cuprinse intre 18 si 38 de ani economisesc in mod constant, in timp ce 17,11% nu reusesc deloc sa puna bani deoparte, arata un studiu realizat de Revolut pe un esantion de 11. 000 de respondenti din diferite tari europene, dintre care 3. 000 de romani.

763 de tineri in varsta de peste 18 ani din Romania vor calatori gratuit prin programul DiscoverEU, anul acesta

763 de romani in varsta de 18 ani au fost selectati sa primeasca anul acesta un permis de calatorie DiscoverEU. Ei vor avea posibilitatea de a calatori maximum 30 de zile intre 1 august 2019 si 31 ianuarie 2020. Aproximativ 20 000 de tineri din toata Europa au fost selectati in aceasta runda a programului.

IN TARA NOASTRA, IN PRIMUL TRIMESTRU: Investitiile imobiliare depasesc 117 milioane de euro

Volumul investitiilor in imobiliare, din primul trimestru al anului, a fost de 117,5 milioane euro, situandu-se la un nivel similar cu Ungaria, potrivit datelor transmise, luni, de firma de consultanta imobiliara CBRE.

TotalSoft a avut venituri de 19 milioane de euro in 2018 si tinteste afaceri de 23 de milioane de euro anul acesta

TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala, parte a grupului Logo incepand cu anul 2016, a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 19 milioane de euro, suita de solutii Charisma avand.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )