Libnet.ro
UNICEF

21:45

ANUL TRECUT: Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut cu 11%, fata de 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANUL TRECUT: Profitul net al Raiffeisen Bank a scazut cu 11%, fata de 2018

Raiffeisen Bank a inregistrat in 2019 un profit net de 779 milioane de lei, in scadere cu 11% fata de anul anterior, in timp ce veniturile operationale au avansat cu 5%, la 2,64 miliarde de lei. continuă pe Ziarul Bursa

ANUL TRECUT: Profitul net al Saudi Aramco a scazut cu 21%

Grupul petrolier saudit Aramco a raportat, pentru anul trecut, o scadere cu 21% a profitului net, acesta ajunganad la 88,2 miliarde de dolari, pe fondul scaderii pretului titeiului si a reducerii productiei.

Strobl, Raiffeisen Bank International: Este prea devreme pentru a cuantifica impactul epidemiei de coronavirus. Banca a facut anul trecut in Romania un profit de 779 milioane de lei

Este inca prea devreme pentru a cuantifica impactul economic final al epidemiei de coronavirus. in cazul in care epidemia se dovedeste a fi de relativ scurta durata si perspectivele economice devin mai clare, vom continua sa crestem. Daca, pe de alta parte, situatia se inrautateste, ramanem pregatiti pentru a raspunde rapid. Avem o baza foarte solida pentru a putea naviga in perioade de turbulenta, cum este cea la care asistam in prezent, spune CEO-ul Raiffeisen Bank International, Johann Strobl. Banca austriaca estimeaza pentru Romania o crestere de 3% in acest an.

Raiffeisen Bank sprijina clientii, furnizorii si angajatii in contextul pandemiei COVID-19

In aceasta perioada, Raiffeisen Bank este alaturi de clienti, angajati, parteneri si furnizori cu solutii care sa ii sprijine in situatia provocata de pandemia COVID 19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Coronavirus |Ce masuri ia Raiffeisen Bank Romania pentru clientii care au credite

Clientii Raiffeisen Bank Romania care au contractat creditele standard acordate de catre banca au, prin contract, optiunea ,,vacanta trei rate in cazul in care situtatia creata de raspandirea virusului COVID-19coronavirus) ii pune in postura de a nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )