Libnet.ro
UNICEF

06:45

Anunt important facut de Dacian Ciolos: Ministerul Transporturilor pregateste finalizarea soselei ocolitoare a Sucevei

Antena3 Antena3,
Anunt important facut de Dacian Ciolos: Ministerul Transporturilor pregateste finalizarea soselei ocolitoare a Sucevei

Ministerul Transporturilor pregateste finalizarea soselei ocolitoare a Sucevei, pentru care bugetul este asigurat, a anuntat sambata premierul Dacian Ciolos, scrie Agerpres. Ministerul. continuă pe Antena3

Ciolos: Ministerul Transporturilor pregateste finalizarea soselei ocolitoare a Sucevei

Ciolos: Ministerul Transporturilor pregateste finalizarea soselei ocolitoare a Sucevei .

Un nou proiect de infrastructura: Ministerul Transporturilor pregateste finalizarea centurii rutiere a Sucevei si intentioneaza inceperea lucrarilor la o sosea de 4 benzi care sa plece din Nord pana la Bucuresti

Ministerul Transporturilor pregateste finalizarea soselei ocolitoare a Sucevei, pentru care bugetul este asigurat, a anuntat sambata premierul Dacian Ciolos. Ministerul Transporturilor pregateste.

Dacian Ciolos: O sa informez saptamana viitoare legat de data alegerilor

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca in cursul saptamanii viitoare va face un anunt in ceea ce priveste stabilirea datei alegerilor parlamentare, informeaza Mediafax. Aflat.

Adevarul Live, ora 12.00. Mihai Voicu, vicepresedinte PNL, despre negocierile cu Dacian Ciolos pentru candidatura la alegerile parlamentare

Vicepresedintele PNL, Mihai Voicu, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre stadiul negocierilor dintre liberali si premierul Dacian Ciolos privind o posibila candidatura la parlamentare. ii vor cere liderii PNL lui Dacian Ciolos sa se inscrie in partid sau vor accepta sa-l sustina in continuare ca tehnocrat? Vor candida si alti ministri din Guvernul Ciolos pe listele PNL? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Mihai Voicu.

Dacian Ciolos efectueaza joi o vizita oficiala in Republica Moldova. Ce intrevederi contine agenda premierului

Premierul Dacian Ciolos va face joi o vizita oficiala in Republica Moldova, el fiind la prima astfel de actiune de cand se afla in fruntea Guvernului. Ciolos va avea o intrunire cu prese.

Dacian Ciolos, mesaj de condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata in urma seismului din Italia

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis condoleante familiilor celor care si-au pierdut viata in urma seismului puternic din Italia. Ciolos si-a exprimat solidaritatea cu poporul italian si.

Uniunea Europeana nu va mai fi aceeasi dupa ce Marea Britanie va iesi. Ce sfaturi le da premierul Dacian Ciolos romanilor din Regatul Unit

Dupa intalnirea cu premirul polonez, Beata Szydlo, Dacian Ciolos a spus ca dupa Brexit Uniunea Europeana nu va mai fi aceeasi, numind acest lucru un moment de cotitura care trebuie folosit.

Dacian Ciolos se intalneste sambata, la Suceava, cu omologul polonez

Premierul Dacian Ciolos se va intalni, sambata, in judetul Suceava, cu omologul sau din Polonia, Beata Szydlo, cei doi demnitari urmand sa discute aspecte legate de dezvoltarea relatiilor bilaterale, in contextul Parteneriatului strategic existent intre cele doua tari.

Dacian Ciolos, prima vizita oficiala in Republica Moldova: Sustinem masurile de reforma, contribuim cu asistenta financiara, incurajam investitiile publice si private (FOTO)

Premierul Romaniei Dacian Ciolos se afla in prima sa vizita oficiala in Republica Moldova, unde a avut o intalnire cu omologul sau, Pavel Filip. Presa locala a relatat pe larg.

Scandal pe data alegerilor. Dacian Ciolos ar prefera ziua de 11 decembrie. Liviu Dragnea: Este o data in care vremea se poate schimba mult mai usor (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos pare ca nu accepta niciun sfat de la liderii partielor din Romania in privinta datei alegerilor. Potrivit presedintelui PSD, Liviu Dragnea, seful executivului ar vrea ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )