Libnet.ro
UNICEF

16:15

Anunt important facut de ministrul Educatiei: Vrem sa facem o reevaluare a retelei scolare

Antena3 Antena3,
Anunt important facut de ministrul Educatiei: Vrem sa facem o reevaluare a retelei scolare

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat, joi, la Corbii Mari, judetul Dambovita, ca intentioneaza sa faca o reevaluare a retelei scolare si, in functie de necesitati, sa redeschida. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei: Vrem sa simplificam manualele scolare, sa eliminam lucrurile redundante care le incarca

Ministerul Educatiei Nationale MEN) este intr-un proces de reevaluare a programelor scolare si a manualelor, urmarindu-se simplificarea acestora, prin eliminarea tuturor lucrurilor redundante care le incarca foarte mult, a declarat marti ministrul Pavel Nastase, potrivit Agerpres.

Ministrul Educatiei: Pentru copiii romani din diaspora putem trimite manuale de rezerva din depozite

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat, marti, ca pentru copiii romani nascuti sau crescuti in state din Uniunea Europeana pot fi trimise din Romania manuale care exista de rezerva in depozite. Pavel Nastase a facut aceste precizari dupa ce ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, Andreea Pastirnac, a afirmat ca romanii din diaspora nu mai invata limba romana.

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, despre scandalul in care este implicata profesoara Cristina Tunegaru: imi pare rau, dar nu pot interveni. Nu pot schimba metodologia

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase a afirmat ca nu se poate implica in cazul profesoarei Cristina Tunegaru, data afara de la scoala la care preda dupa ce cursurile ei au fost preluate de un dascal titular, ministrul precizand ca nu poate schimba metodologia, informeaza Mediafax.

Ministrul Educatiei: Evaluarile in preuniversitar sa aiba caracter formativ, sa existe fise pentru fiecare elev

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, considera ca evaluarile din invatamantul preuniversitar trebuie privite ca avand un caracter formativ, si nu unul de clasamente si ca trebuie sa existe o fisa individuala pentru fiecare elev, care sa ii permita profesorului sa revina asupra pregatirii in cazul copilului cu rezultate slabe, astfel incat sa recupereze ceea ce s-a pierdut. El mai spune ca este absolut necesara si evaluarea cadrelor didactice.

Ministrul Educatiei: Studentii basarabeni se pot inscrie online la universitatile din Romania, pot trimite documentele scanate pe e-mail

Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a declarat, marti, ca viitorii studenti din Republica Moldova se pot inscrie online la universitatile din Romania, trimitand prin e-mail, la facultatile dorite, documentele scanate necesare inscrierii, noteaza News. ro. Aceasta masura vine in contextul in care proiectul noii metodologii de scolarizare a romanilor de pretutindeni, aflat in dezbatere publica pana in 7 aprilie, prevede ca romanii cu domiciliul stabilit in Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Croatia, Israel si diaspora sa isi depuna personal dosarele de inscriere la facultatile din Romania pe care doresc sa le urmeze.

Ministrul Educatiei: Reevaluam manualele si programele scolare pentru a le simplifica, renuntam la tot ce este redundant

Ministerul Educatiei, Pavel Nastase, a anuntat, marti, ca a inceput un proces de reevaluare a manualelor si a programele scolare pentru a le simplificata si renunta la toate lucrurile redundante care incarca materia de studiu.

Ministrul Educatiei nu vrea sa renunte la temele de vacanta

Dana Grecu a prezentat, la emisiunea La ordinea zile, de la Antena 3, reactia ministrului Educatiei Pavel Nastase atunci cand a venit vorba despre ordinal care ar fi redus temele de vacanta ale e.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )