Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt SUMBRU pentru Grecia. Care este probabilitatea ca statul elen sa iasa din zona euro

Antena3 Antena3,
Anunt SUMBRU pentru Grecia. Care este probabilitatea ca statul elen sa iasa din zona euro

Standard Poors a retrogradat luni ratingul Greciei cu o treapta, la nivelul CCC-. Specialistii economici afirma ca premierul elen Alexis Tsipras pune in pericol stabilitatea economica a tarii, prin. continuă pe Antena3

STUPOARE. Informatiile cu privire la Grecia care NU au fost nicio secunda adevarate

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, nu intentioneaza sa faca noi propuneri de reforma pentru Grecia, a declarat luni un purtator de cuvant al institutiei, contrazicand declaratii facute de.

Presedintele Comisiei Europene va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia, la Bruxelles, in incercarea de a evita intrarea tarii in incapacitate de plata, a declarat comisarul.

Seful Comisiei Europene face noi propuneri de reforma pentru Grecia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va face luni noi propuneri de reforma pentru Grecia, la Bruxelles, in incercarea de a evita intrarea tarii in incapacitate de plata, a declarat comisarul pentru Economie si Afaceri Financiare, Pierre.

Dijsselbloem: Planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie

Seful Eurogrup, Jeroen Dijsselbloem, a anuntat, la finalul reuniunii ministrilor de finante din zona euro, ca planul de ajutor pentru Grecia se va incheia pe 30 iunie. Vom avea imediat o noua reuniune pentru a discuta consecintele. pentru a ne pregati pentru orice e necesar, a spus oficialul, intr-un discurs.

Ministrii de Finante din Zona euro refuza sa prelungeasca programul de ajutor pentru Grecia

Dupa ce premierul Alexis Tsipras a anuntat organizarea unui referendum privind propunerile de reforme inaintate de creditori, ministrii de Finante din Zona Euro au refuzat sambata sa extinda programul de ajutor pentru Grecia dupa data de 30 iunie, au.

Victor Ponta, despre dosarul in care este cercetat: in prima zi cand vin in tara, sigur ca ma duc si la procuror

Victor Ponta a anuntat ca in prima zi cand se va intoarce in tara va merge la audieri la DNA in dosarul in care este urmarit penal. Totodata, premierul a declarat ca nu exclude nicio varianta in acest.

Ce spune Ponta despre dosarul in care este urmarit penal

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la B1 TV, ca dosarul in care este cercetat de DNA este in faza de urmarire penala, iar in prima zi cand se va intoarce in Romania, va merge la audieri.

VESTE BUNA pentru romanii care pleaca in concediu. Iohannis a semnat Legea voucherelor pentru vacanta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat, luni, Legea privind acordarea voucherelor pentru vacanta, care prevede ca angajatii de la stat si de la privat sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, acestea putand fi folosite doar in turismul romanesc.

UberBOAT: Compania extinde serviciile pentru pasagerii care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor

Compania Uber a lansat la Istanbul un nou serviciu - serviciul de trasport pe apa pentru cei care vor sa traverseze stramtoarea Bosfor. Optiuena va fi disponibila cant utilizatorii sunt in apropierea ei.

Eurogroup refuza extinderea finantarii pentru Grecia

ACTUALIZARE Autoritatile din zona euro sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a asigura stabilitatea zonei euro, conform Eurogroup * ACTUALIZARE 17:01 Reuters: Grecii fac cozi la supermarketuri, pentru provizii Reuters scrie ca in anumite supermarketuri din Atena cetatenii au format cozi lungi pentru a-si face provizii. * Schaeuble: Grecia a pus capat negocierilor cu creditorii sai intr-un mod unilateral * Grecia a respins ultimele propuneri ale creditorilor * Grecii s-au trezit cu noaptea in cap sa scoata bani din bancomate * Banca Greciei face un efort urias pentru a mentine alimentarea cu bani a ATM-urilor - oficial al bancii * Un politician grec spune ca bancile vor ramane deschise si indeamna la calm * intalnirea ministrilor de finante din zona euro va avea loc, in ciuda anuntului lui Tsipras * Partidele din opozitie ataca decizia lui Tsipras privind referendumul * Merkel: intalnirea de astazi este decisiva.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )