Libnet.ro
UNICEF

07:45

Anunt de ultima ora despre pensii si salarii! Ce trebuie sa afle imediat romanii

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora despre pensii si salarii! Ce trebuie sa afle imediat romanii

Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ in comisiile de specialitate ale Parlamentului. in cadrul audierilor, a declarat ca pensiile si salariiile nu vor fi taiate in 2020 si a anuntat ca intentioneaza sa elimine supra-impozitarea contractelor de munca part-time. Ministrul propus al Muncii, anunt despre pensii si salarii Violeta Alexandru a . continuă pe Playtech

N-o sa dam vesti proaste populatiei. Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, anunt de ultima ora despre pensii

Florin Citu a facut un anunt important pentru pensionari. Ministrul propus pentru Finante in noul guvern al Romaniei, a facut declaratii extrem de asteptate de pensionari. Iata ce a spus Citu in cursul zilei de marti, la Digi 24! Flroin Citu, anunt de ultima ora despre pensii Ministrul propus pentru Finante in guvernul lui Orban .

Anunt de ultima ora despre pensiile militare de stat. Ce se va intampla cu ele, oficial

Pensionarii militari primesc o veste buna din partea Guvernului Romaniei. Dupa inca o runda de discutii, Executivul a acceptat eliminarea inechitatilor cu privire la pensiile militare de stat. Acestea vor creste in anul 2020, cand vor fi indexate cu 4,6%. Pensiile militare de stat vor creste in anul 2020 O noua runda de discutii cu .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 octombrie. Avertisment de ultima ora de la meteorologi. Trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau

Procesul de racire a vremii va continua si se va resimti - ziua in special in jumatatea de sud a tarii, iar noaptea cu precadere in nord, nord-est si partial in centru, unde se vor inregistra.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Vremea se va raci in urmatoarele doua saptamani in toata tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 28 noiembrie 10.

Ultima ora de transmisie la Realitatea TV: Echipa este in platou, invitati de la Prigoana la Turcescu

Realitatea TV isi va inceta emisia miercuri la ora 23. 59 urmand ca trecerea pe Realitatea Plus sa se faca, imediat sau in scurt timp, printr-un jurnal in direct pe noul post. O buna parte din echipa Realitatea TV este in platou, se joaca pe cartea emotionala si nostalgica, se trimit mesaje de incurajare: nu renuntam, vom fi aici mereu pentru dumneavoastra etc. Pe burtiera sta scris: de maine emisia va putea fi urmarita pe webtv. realitatea. netlive.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )