Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ultima ora de transmisie la Realitatea TV: Echipa este in platou, invitati de la Prigoana la Turcescu

Hotnews Hotnews,
 Ultima ora de transmisie la Realitatea TV: Echipa este in platou, invitati de la Prigoana la Turcescu

Realitatea TV isi va inceta emisia miercuri la ora 23. 59 urmand ca trecerea pe Realitatea Plus sa se faca, imediat sau in scurt timp, printr-un jurnal in direct pe noul post. O buna parte din echipa Realitatea TV este in platou, se joaca pe cartea emotionala si nostalgica, se trimit mesaje de incurajare: nu renuntam, vom fi aici mereu pentru dumneavoastra etc. Pe burtiera sta scris: de maine emisia va putea fi urmarita pe webtv. realitatea. netlive. continuă pe Hotnews

CNA a respins prelungirea licentei pentru Realitatea TV: Postul TV se va inchide. Istoricul datoriilor la stat a televiziunii lui Cozmin Gusa

CNA a respins prelungirea licentei TV pentru Realitatea TV astfel incat televiziunea de stiri va trebui sa se inchida de maine, 30 octombrie, informeaza Pagina de Media. CNA a analizat in sedinta de astaz.

CNA a respins prelungirea licentei pentru Realitatea TV: Postul TV se va inchide. Istoricul datoriilor la stat a televiziunii lui Cozmin Gusa

CNA a respins prelungirea licentei TV pentru Realitatea TV astfel incat televiziunea de stiri va trebui sa se inchida de maine, 30 octombrie, informeaza Pagina de Media. CNA a analizat in sedinta de astaz.

Anunt de ultima ora despre pensii si salarii! Ce trebuie sa afle imediat romanii

Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ in comisiile de specialitate ale Parlamentului. in cadrul audierilor, a declarat ca pensiile si salariiile nu vor fi taiate in 2020 si a anuntat ca intentioneaza sa elimine supra-impozitarea contractelor de munca part-time. Ministrul propus al Muncii, anunt despre pensii si salarii Violeta Alexandru a .

N-o sa dam vesti proaste populatiei. Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, anunt de ultima ora despre pensii

Florin Citu a facut un anunt important pentru pensionari. Ministrul propus pentru Finante in noul guvern al Romaniei, a facut declaratii extrem de asteptate de pensionari. Iata ce a spus Citu in cursul zilei de marti, la Digi 24! Flroin Citu, anunt de ultima ora despre pensii Ministrul propus pentru Finante in guvernul lui Orban .

Anunt de ultima ora despre pensiile militare de stat. Ce se va intampla cu ele, oficial

Pensionarii militari primesc o veste buna din partea Guvernului Romaniei. Dupa inca o runda de discutii, Executivul a acceptat eliminarea inechitatilor cu privire la pensiile militare de stat. Acestea vor creste in anul 2020, cand vor fi indexate cu 4,6%. Pensiile militare de stat vor creste in anul 2020 O noua runda de discutii cu .

Realitatea TV si-a pierdut licenta pe drumul dintre insolventa si CNA

Imediat, in scena, a aparut Realitatea Plus, care va emite in locul defunctului post Nimic nu se pierde, totul se trans-forma, inclusiv in lumea posturilor de televiziune. Ultima demonstratie a fost facuta, ieri, la sediul Consiliului National al Audiovizualului. Astfel, Consiliul, intrunit in sedinta publica, nu a mai prelungit licenta postului Realitatea TV. Imediat s-a propagat stirea ca ultima zi de emisie a Realitatea TV este 30 octombrie.

Reactia unui angajat Realitatea TV, inainte de inchidere: Vintu a insemnat Realitatea!

Un angajat de la Realitatea TV a lasat un mesaj surprinzator, pe o retea de socializare, vizavi de perioada in care a lucrat acolo, dar si despre ce a insemat Vintu pentru trustul in cauza. Ce mesaj a transmis acesta, inainte de inchidere? Reactia unui angajat Realitatea TV, inainte de inchidere Marius Huc a fost .

Culisele inscrierii lui Cozmin Gusa in PSD. Acum se explica divergentele dintre patronul Realitatea Tv si Rares Bogdan

Cozmin Gusa, patronul Realitatea TV, s-a inscris in PSD cu o zi inainte ca CNA sa discute prelungirea licentei postului de televiziune. Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. Acesta a postat o fotografie in care apare alaturi de Paul Stanescu si Cozmin Gusa, iar mesajul care insoteste poza este .

Ce se intampla cu Realitatea TV, dupa ce se va inchide. Cozmin Gusa are un plan de rezerva pentru postul de stiri

Realitatea TV se inchide, miercuri, 30 octombrie, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului CNA) nu i-a mai prelungit licenta de emisie. Patronul postului de televiziune, Cozmin Gusa, detine de mai multi ani licenta TV Realitatea Plus, iar membrii CNA urmeaza sa analizeze daca emisia va putea fi trecuta pe aceasta licenta. Realitatea TV se inchide, .

Rares Bogdan despre situatia postului Realitatea TV, in direct pe B1 TV: Ma gandesc la cei peste 400 de colegi ai mei Cum a reactionat fostul cap de afis al televiziunii referitor la intrarea lui Gusa in PSD (VIDEO)

Rares Bogdan, actual eurodeputat PNL si lider al delegatiei romane din PPE, a comentat, marti seara, in direct pe B1 TV, situatia postului de televiziune la care a activat timp de sapte ani, Realitatea TV, ce a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )