Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anunt de ultima ora al Liei Olguta Vasilescu privind indemnizatiile pentru cresterea copilului

Antena3 Antena3,
Anunt de ultima ora al Liei Olguta Vasilescu privind indemnizatiile pentru cresterea copilului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a vorbit la Subiectiv despre posibilitatea plafonarii indemnizatiilor, pe care o considera necesara, spunand ca ramane de discutat care va fi acest. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, critica declaratiile lui Tudorel Toader privind salarizarea angajatilor IT din Justitie: Multi ministri s-au trezit lideri de sindicat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca au fost mai multi ministri care s-au trezit lideri de sindicat, dar le-a explicat ca, daca vor ca legea sa fie aplicabila, trebuie sa tina cont de anvelopa salariala .

Olguta Vasilescu, despre declaratiile lui Tudorel Toader privind salarizarea angajatilor din Ministerul Justitiei: Mai multi ministri s-au trezit lideri de sindicat

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a comentat, duminica seara, la Antena 3, declaratiile colegului sau din Guvern Tudorel Toader privind salarizarea angajatilor Ministerului Justitiei, spunand ca au fost mai multi ministri care s-au trezit lideri de sindicat, dar le-a explicat ca, daca vor ca legea sa fie aplicabila, trebuie sa tina cont de anvelopa salariala.

Tudorel Toader, anunt de ultima ora privind arhiva SIPA. Ce se va intampla

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut un nou anunt in privinta arhivei SIPA, spunand ca urmeaza o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea altor rapoarte, care sa arate cine a intrat.

Olguta Vasilescu: Dupa Legea salarizarii venim cu plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Daca Messi vine la o echipa din Romania si ar avea un copil, statul ii plateste 28 milioane euro lunar

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca, imediat dupa ce intra in vigoare Legea salarizarii, va veni cu proiectul prin care va fi stabilit din nou un plafon pentru indemnizatia de crestere a copilului, ea spunand ca, de exemplu, daca argentinianul Lionel Messi ar veni sa joace la o echipa de fotbal din Romania pentru un salariu de 30 de milioane euro si ar avea un copil, statul roman ar putea fi nevoit sa ii plateasca acestuia o indemnizatie lunara de circa 28 de milioane de euro.

Lia Olguta Vasilescu, informatii in premiera despre cresterea salariilor

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a fost invitata lui Razvan Dumitrescu la Subiectiv, unde a explicat cum vor creste salariile dupa noua lege a salarizarii. Ministrul a explicat exact, pe.

Cine sunt cei opt candidati care intra in lupta pentru fotoliul lasat liber de Lia Olguta Vasilescu la Primaria Craiova

Cine sunt cei opt candidati care intra in lupta pentru fotoliul lasat liber de Lia Olguta Vasilescu la Primaria Craiova .

Tudorel Toader ia apararea IT-istilor din minister dupa ce Olguta Vasilescu a spus ca au salarii prea mari, ce vor fi taiate. MJ vrea si venituri mai mari pentru grefieri

Ministerul condus de Tudorel Toader a luat vineri apararea IT-istilor din institutie dupa ce Olguta Vasilescu a acuzat ca acestia au salarii care pornesc de la 9. 000 de lei.

Lia Olguta Vasilescu sustine ca de la 1 iulie s-ar putea aplica noua Lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat vineri, la Craiova, ca noua Lege a salarizarii ar putea fi aplicata de la 1 iulie, pentru ca teoretic ar fi timp pentru toate procedurile.

Bacterie necunoscuta, posibil extraterestra, descoperita la bordul ISS! Anunt de ultima ora facut de NASA

Oamenii de stiinta de la NASA au descoperit existenta unei bacterii necunoscute la bordul ISS, Statia Spatiala Internationala - o descoperire promitatoare pentru cercetare, informeaza editia online a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )