Libnet.ro
UNICEF

17:01

Lia Olguta Vasilescu sustine ca de la 1 iulie s-ar putea aplica noua Lege a salarizarii

România Liberă România Liberă,
Lia Olguta Vasilescu sustine ca de la 1 iulie s-ar putea aplica noua Lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat vineri, la Craiova, ca noua Lege a salarizarii ar putea fi aplicata de la 1 iulie, pentru ca teoretic ar fi timp pentru toate procedurile. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, Lia-Olguta Vasilescu despre protestul sindicalistilor: Ceva mai multa consecventa ar fi de preferat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca ar fi de preferat ceva mai multa consecventa din partea sindicatelor care anunta proteste fata de proiectul legii salarizarii, potrivit Agerpres.

Olguta Vasilescu spune ca legea salarizarii va scadea veniturile a 3% dintre bugetari. Printre ei se numara IT-istii din Justitie

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat la Romania TV ca liderii de sindicat protesteaza pentru cei trei la suta dintre angajati carora le scad salariile si acuza ca IT-istii din Ministreul Justitiei sunt platiti la nivelul judecatorilor.

Legea salarizarii va scadea veniturile a 3% dintre bugetari

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca liderii de sindicat protesteaza pentru cei trei la suta dintre angajati carora le scad salariile si acuza ca IT-istii din Ministreul Justitiei sunt platiti la nivelul judecatorilor.

Tudorel Toader ia apararea IT-istilor din minister dupa ce Olguta Vasilescu a spus ca au salarii prea mari, ce vor fi taiate. MJ vrea si venituri mai mari pentru grefieri

Ministerul condus de Tudorel Toader a luat vineri apararea IT-istilor din institutie dupa ce Olguta Vasilescu a acuzat ca acestia au salarii care pornesc de la 9. 000 de lei.

Olguta Vasilescu: Mi-am taiat singura salariul

Olguta Vasilescu a declarat ca si ea se numara printre persoanele afectate de scaderile de salarii, insa taierea era necesara pentru rezolvarea disfunctionalitatilor care lovesc sistemul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )