Libnet.ro
UNICEF

08:45

Anunt de ULTIMA ORA al Patriarhului Daniel, dupa VIOLENTELE de vineri! E OFICIAL!

B1 B1,
Anunt de ULTIMA ORA al Patriarhului Daniel, dupa VIOLENTELE de vineri! E OFICIAL!

Patriarhul Daniel, in predica de duminica, a subliniat ca iertarea aduce pace, iar ura, dezbinarea si vrajba dezumanizeaza. in contextul protestelor din Piata Victoriei, acesta a sustinut ca atunci cand omul iu. continuă pe B1

Mihaela Radulescu, anunt de ultima ora: Si-a dat demisia

Mihaela Radulescu a luat o decizie de ultima ora. A demisionat din showul Romanii au talent. Anuntul a fost facut de diva pe pagina sa de Facebook. Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din.

CUTREMUR la PRO TV! Mihaela Radulescu paraseste Romanii au talent! Anunt de ULTIMA ORA

Mihaela Radulescu paraseste juriul Romanii au talent. Vedeta a anuntat, vineri seara, ca nu va mai continua colaborarea din motive personale. Stiti cum e cu momentele alea din viata, cand.

MITING DIASPORA. Anunt de ultima ora in privinta protestului diasporei

Iesenii care sustin protestul diasporei au format o coloana de 50 de masini care a plecat vineri dimineata din Piata Unirii din municipiu spre Piata Victoriei din Bucuresti, manifestantii fiind.

Klaus Iohannis: Guvernul SE PREFACE ca nu vede revolta oamenilor. Apelul presedintelui la membrii PSD, opozitie si societatea civila dupa violentele Jandarmeriei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj public dupa violentele jandarmilor de la protestul Diasporei de vineri din Piata Victoriei. Seful statului a lansat, cu aceasta ocazie, un atac extrem de dur.

Klaus Iohannis, o noua reactie dupa violentele de la proteste. Noi critici la adresa Jandarmeriei. Apel la revolta catre membrii PSD in interiorul partidului

Klaus Iohannis reactioneaza din nou dupa violentele de la protestele de vineri seara. Ataca dur Jandarmeria si le cere pesedistilor sa scape de actuala lor conducere. Presedintele Romaniei, domnul.

Iohannis, prima aparitie publica dupa violentele din Piata Victoriei - VIDEO

Prima aparitie publica a presedintelui Klaus Iohannis, dupa violentele din Piata Victoriei. Cu toate ca a trimis presei nu mai putin de trei comunicate, prin care condamna violentele si Guvernul, astazi,.

Planul Partidului National Liberal dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Planul PNL dupa violentele din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Partidul National Liberal va depune o plangere penala dupa violentele din Piata Victoriei. Partidul National Liberal va face toate demersurile.

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei

Florin Calinescu, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei. Actorul a avut un nou mesaj pentru Liviu Dragnea, despre care spune ca are mainile patate cu sange . Penibilul comunicat al.

Buzarnescu spera intr-un miracol: Decizie de ultima ora luata de Mihaela dupa accidentarea de la Rogers Cup

La o zi dupa accidentarea suferita la Rogers Cup, in meciul din turul II cu Elina Svitolina 5 WTA), Mihaela Buzarnescu 20 WTA) a anuntat verdictul primit din partea medicilor.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )