Libnet.ro
UNICEF

13:30

Anuntul armatei egiptene relanseaza Primavara Araba, afirma liderul opozitiei liberale din tara

Adevărul Adevărul,
Anuntul armatei egiptene relanseaza Primavara Araba, afirma liderul opozitiei liberale din tara

Liderul opozitiei liberale egiptene, Mohamed ElBaradei, a afirmat miercuri ca fenomenul revolutionar al Primaverii Arabe inceput in 2011 a fost relansat odata cu anuntul facut de seful armatei prin care presedintele islamist Mohamed Morsi a fost inlaturat de la putere. continuă pe Adevărul

Blindate ale armatei egiptene, mobilizate la o manifestatie a sustinatorilor lui Morsi.

Zeci de blindate ale armatei egiptene au fost trimise la o manifestatie a sustinatorilor presedintelui Mohamed Morsi, la Cairo, relateaza AFP, citat de Mediafax. Potrivit agentiei oficiale Mena, blindatele au fost mobilizate in zona Nasr City, in cartierul Heliopolis si in apropierea Universitatii din Cairo. Citeste si Mohamed Morsi isi desfasoara activitatea intr-o unitate a serviciilor de securitate FOTO: MILIOANE de oameni pe strazi. Asa arata cele mai ample proteste din istoria Egiptului!.

Mohamed Morsi s-a intalnit cu seful Statului Major al armatei egiptene.

Presedintele islamist al Egiptului, Mohamed Morsi, s-a intalnit marti cu generalul Abdel Fattah al-Sissi, seful Statului Major al armatei, in incercarea de a dezamorsa criza politica, transmite Mediafax. Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya. Citeste si Urmareste LIVE PROTESTELE din EGIPT. Armata va .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )