Libnet.ro
UNICEF

11:31

Anuntul facut de Organizatia Mondiala a Sanatatii in plina pandemie de coronavirus. Cum planuieste OMS sa puna capat crizei

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Organizatia Mondiala a Sanatatii in plina pandemie de coronavirus. Cum planuieste OMS sa puna capat crizei

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesu, a facut un apel la solidaritate si leadership, in contextul combaterii crizei de coronavirus. continuă pe Antena3

SUA confirma notificarea retragerii din Organizatia Mondiala a Sanatatii Cum este finantata OMS

Statele Unite au confirmat marti ca au notificat oficial Organizatia Natiunilor Unite despre retragerea americana de la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), acuzata de Washington ca a intarziat sa reactioneze la pandemia coronavirusului, potrivit AFP. OMS, in cifre. Cine finanteaza Orgnizatia Mondiala a Sanatatii, cea mai populara institutie a crizei Covid-19 .

Organizatia Mondiala a Sanatatii, sabotata de Trump, in plina pandemie: ce se intampla acum

Autoritatile americane, sub conducerea lui Donald Trump, au anuntat initierea demeresurilor legate de iesire din Organizatia Mondiala a Sanatatii. Gestul vine la pachet cu o retragere.

Decizie fara precedent a lui Donald Trump! A fost un soc pentru Organizatia Mondiala a Sanatatii

Donald Trump a retras Statele Unite din Organizatia Mondiala a sanatatii. Administratia de la Casa Alba a anuntat deja Natiunile Unite in legatura cu acest demers. Presedintele american a acuzat din nou OMS ca este subordonata Chinei.

EXCLUSIV Marturia unui turist roman despre vacanta petrecuta in Grecia, in plina pandemie de coronavirus: S-a testat tot avionul Lumea din statiune este relaxata. Pe plaja sezlongurile se dezinfecteaza dupa fiecare client

A trecut aproape o saptamana de cand Grecia si-a deschis turismul de masa catre cetatenii altor state in plina pandemie de coronavirus, proces care a fost insotit de introducerea unor proceduri speciale de.

Sute de pacienti cu coronavirus au fost externati din spitale in ultimele ore. Anuntul facut de Nelu Tataru!

Peste 620 de pacienti cu coronavirus s-au externat din spital in ultimele 24 de ore, iar circa 31. 300 de persoane au iesit din carantina si izolare la domiciliu, in urma deciziei CCR, a anuntat Nelu Tataru.

Bugetarilor le-au crescut salariile in plina pandemie. Topul salariilor din luna mai

Bugetarilor le-au crescut salariile in plina pandemie, arata Institutul National de Statistica, in raportul sau privind salariile pe luna mai.

Cat de sigure sunt vacantele romanilor in strainatate. Anuntul facut de consultantul Razvan Pascu

Patru cazuri de coronavirus au fost confirmate in Thassos, insula pe care se afla acum mii de romani. Este vorba de turisti sarbi si bulgari, ale caror teste facute la granita au iesit pozitive.

in plina pandemie, seful Serviciului de Ambulanta din Galati a fost inlocuit cu juristul

Medicul Mihai Polinschi activa in aceasta functie de mai bine de 18 ani. inlocuirea acestuia s-a facut printr-un fax trimis de Ministerul Sanatatii, dupa ce ministrul Nelu Tataru l-a laudat pe fostul manager la ultima vizita de la Galati.

Trump scoate oficial SUA din Organizatia Mondiala a Sanatatii pe fondul pandemiei

In timp ce vestea a venit despre retragerea oficiala a SUA de la OMS, coordonatorul coronavirusului .

Alerta sanitara cauzata de ciuma bubonica, in plina pandemie de coronavirus. Rusia anunta masuri radicale

Aparitia unor cazuri de ciuma bubonica in China si in Mongolia au determinat oficialii de la Moscova sa interzica vanatoarea de marmote pe teritoriul rusesc. Oficialii rusi au trimis patrule in regiunile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )