Libnet.ro
UNICEF

18:00

Recomandarile Ministerului Sanatatii pentru persoanele care iau tratament anticoagulant si care doresc sa se vaccineze impotriva COVID

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Recomandarile Ministerului Sanatatii pentru persoanele care iau tratament anticoagulant si care doresc sa se vaccineze impotriva COVID

Ministerul Sanatatii a facut vineri noi precizari legate de vaccinarea impotriva Covid-19 si a asigurat pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant ca se pot vaccina in siguranta, fara sa intrerupa tratamentul. continuă pe Ziarul Bursa

Pot fi vaccinati anti-COVID-19 pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant? Precizarile Ministerului Sanatatii

Ministerul Sanatatii precizeaza ca pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant se pot vaccina impotriva COVID-19. intr-o postare pe Facebook, reprezentantii institutiei guvernamentale fac o.

Ministerul Sanatatii:Recomandari privindvaccinarea anti-COVID a persoanelor care iau tratament anticoagulant

Ministerul Sanatatii a precizat, vineri, capacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant se pot vaccina impotriva COVID-19. Tododata, Ministerul a transmis si o serie de precizari privind vaccinarea anti-COVID a acestei categorii de persoane.

Biden va prelungi restrictiile de calatorie pentru persoanele care vin din Europe si Brazilia

Joe Biden intentioneaza sa prelungeasca rapid restrictiile de calatorie pentru majoritatea persoanelor venite din Europa si Brazilia, dupa ce Donald Trump a decis sa le ridice incepand cu 26 ianuarie, a declarat un purtator de cuvant al lui Biden, potrivit Reuters.

Pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant se pot vaccina anti-COVID. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a facut vineri precizari in ceea ce priveste vaccinarea impotriva Covid a persoanelor care se afla sub tratament anticoagulant sau antiagregant.

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii, la Spitalul din Piatra Neamt

Ministerul Sanatatii trimite Corpul de Control la Spitalul din Piatra Neamt la solicitarea procurorilor de la Parchetul General care se ocupa de ancheta incendiului in urma caruia au murit 10 pacienti Covid-19, scrie G4Media. ro.

Cum ar putea sa fie vaccinate persoanele care nu se pot deplasa pentru a nu se pierde doze de vaccin. Explicatiile medicului Valeriu Gheorghita

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a vorbit, la TVR, despre posibilitatea ca persoanele carenu se pot mergela centrele de vaccinare sa primeasca doza impreuna cu persoanele.

Carantina pentru toate persoanele care ajung in SUA cu avionul

Presedintele american, Joe Biden, a anuntat joi ca o orice persoana care ajunge cu avionul in Statele Unite va fi obligata de acum inainte sa intre in carantina, noteaza AFP.

VIDEO Germania: Capsule de dormit futuriste pentru persoanele fara adapost, instalate in parcuri

Pe strazile unui oras german au fost instalate capsule futuriste de dormit rezistente la vant si impermeabile pentru a gazdui persoanele fara adapost, potrivit The Independent.

Persoanele care calatoresc in Franta vor trebui sa prezinte un test PCR negativ

Presedintele Emmanuel Macron a anuntat, joi seara, dupa reuniunea sefilor de stat sau de guvern din UE in format de videoconferinta, ca Franta va cere, incepand de duminica, un test PCR negativ efectuat de cel mult 72 de ore cetatenilor din statele Uniunii care calatoresc in Franta, relateaza Le Figaro.

Vlad Voiculescu, despre problemele aparute in functionarea platformei de vaccinare: Nu spun ca totul este perfect, spun ca imi cer scuze pentru lucrurile care nu au functionat (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a discutat despre problemele aparute la utlizarea platformei online pentru programarea la vaccinarea anti-COVID. Voiculescu a tinut sa dea asigurari romanilor ca se lucreaza in mod.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )