Libnet.ro
UNICEF

15:15

AP: De ce i-a trimis Kim Jong Un o scrisoare atat de mare lui Trump?

Adevărul Adevărul,
AP: De ce i-a trimis Kim Jong Un o scrisoare atat de mare lui Trump?

Liderul nord-coreean Kim Jong Un, care a fortat nota recurgand la amenintari si laudarosenie in incercarea de a obtine securitate si beneficii economice pentru tara sa de pe urma programului nuclear nord-coreean, a devenit notoriu prin plicurile sale, scrie The Associated Press. continuă pe Adevărul

Misterul scrisorii supradimensionate trimise de Kim Jong-un lui Trump

Liderul nord-coreean Kim Jong-un, care a fortat nota recurgand la amenintari si laudarosenie in incercarea de a obtine securitate si beneficii economice pentru tara sa de pe urma programului nuclear nord-coreean, a devenit notoriu prin plicurile sale, scrie The Associated Press.

Un locotenent al lui Kim Jong Un merge azi la Casa Alba ca sa-i nmneze lui Trump o scrisoare din partea liderului de la Phenian

Un inalt oficial al regimului de la Phenian va face vineri o vizita la Casa Alba si ii va inmana lui Donald Trump o scrisoare din partea lui Kim Jong Un, transmite Reuters.

Balet diplomatic. Lavrov s-a dus la Kim Jong-un si l-a invitat in Rusia. Trump asteapta o delegatie a Phenianului si o scrisoare de la liderul nord-coreean

Aflat in prima sa vizita oficiala la Phenian, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov l-a invitat pe dictatorul nod-coreean Kim Jong-un sa-i raspunda cu o deplasare similara in tara sa.

Un important general nord-coreean s-a ntlnit cu Mike Pompeo pentru a stabili detaliile summitului dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Un important general nord-coreean, colaborator foarte apropiat al lui Kim Jong-un, s-a intalnit miercuri la New York cu secretarul de Stat Mike Pompeo pentru a stabili agenda summitului istoric dintre liderul Kim jong-un si Donald Trump, informeazaBBC.

Gest incredibil facut Kim Jong-un inainte de intalnirea cu Donald Trump

Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, a exprimat apreciere pentru abordarea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, de a se opune hegemoniei Statelor Unite. Situatia in Peninsula Coreea se schimba in.

Imagini inedite din resedinta dictatorului nord-coreean Kim Jong-un

Un fotograf rus a surprins imagini rare cu una dintre locuintele impunatoare ale dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, din apropierea capitalei Phenian.

Trump reconfirma intalnirea cu Kim Jong Un

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ieri ca se va intalni totusi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un pe 12 iunie, in Singapore, transmite Reuters. Partea americana contramandase summitul saptamana trecuta.

Donald Trump se intalneste cu Kim Jong Un

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat vineri ca se va intalni totusi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un pe 12 iunie, in Singapore, transmite Reuters. Partea americana contramandase summitul.

Donald Trump anunta ca se va ntlni totusi cu Kim Jong-un conform planificarii initiale, pe 12 iunie

Presedintele american, Donald Trump, a oferit asigurari vineri ca summitul cu omologul sau nord-coreean, Kim Jong-un, va avea loc pe 12 iunie la Singapore, conform planificarii initiale, relateaza Reuters.

Donald Trump se va vedea cu Kim Jong-un pe 12 iunie: Anunt de ultima ora de la Casa Alba

La doar o saptamana dupa ce a anulat summitul cu Kim Jong-un de pe 12 iunie din Singapore, Donald Trump a anuntat vineri ca intalnirea va avea loc precum a fost stabilita. Anuntul a venit la scurt timp dup.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )