Libnet.ro
UNICEF

20:00

Apa calda si caldura, un vis frumos in iarna din Bucuresti: ce-ti ofera Nicusor Dan la schimb

Playtech Playtech,
Apa calda si caldura, un vis frumos in iarna din Bucuresti: ce-ti ofera Nicusor Dan la schimb

Accesul la apa calda si caldura continua sa reprezinte o fantezie pentru bucuresteni. Din pacate, nici macar venirea lui Nicusor Dan la primaria Capitalei nu reprezinta o solutie. continuă pe Playtech

Nicusor Dan, despre problemele cu apa calda si caldura: Va fi o iarna grea Tot ce putem sa facem este sa intervenim cat mai rapid la avarii Am infiintat un call center pentru cetateni

Vom avea o iarna grea pentru ca reteaua de transport este de 3 ori mai proasta ca acum 3 ani, a declarat Nicusor Dan, in cadrul unei conferinte de presa, intrebat de jurnalisti despre problemele cu apa calda si caldura. Noul primar general a declarat ca tot ce poate face in aceasta iarna este ca Termoenergetica sa intervina cat mai rapid la avarii, dar si o comunicare mai buna cu cetatenii, astfel incat acestia sa stie macar cat vor sta fara agent termic.

Copiii de la tara care s-au speriat de apa calda. Traiesc intr-o casuta din chirpici

Andrei 8 ani) si Alexandra 10 ani) sunt doi copilasi din comuna Vagiulesti, judetul Gorj, care au trait toata viata intr-o casuta din chirpici, fara conditii elementare. Cei doi au fost luati acasa pentru o zi de o femeie care vrea sa-i ajute.

IN PROPORTIE DE PESTE 40% One Peninsula, primul club rezidential din Bucuresti cu incalzire prin pompe de caldura cu sursa geotermala, este deja vandut

Dezvoltat de compania One United Properties in cartierul Floreasca, proiectul One Peninsula este primul club rezidential din Bucuresti cu incalzire prin pompe de caldura cu sursa geotermala si totodata cel mai exclusivist ansamblu de mica inaltime.

CORONAVIRUS |5 pacienti in stare grava, transportati cu o aeronava militara din Bucuresti la spitale din Moldova (VIDEO, FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca e pregatit sa transporte joi, din Bucuresti la spitale din Moldova, 15 pacienti infectati cu coronavirus si care sunt in stare grava. intr-un prim zbor, vor fi.

Pacienti COVID-19 in stare grava si care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti, transferati cu o aeronava militara la spitale din Bacau si Iasi

O aeronava militara de tipul C-27J Spartan decoleaza joi dupa-amiaza de la Otopeni cu mai multi pacienti COVID-19 din Bucuresti aflati in stare grava si care nu mai au loc in sectiile de Terapie Intensiva. Pacientii sunt transferati la spitale din Iasi si Bacau. MApN anunta ca in total joi vor fi mai multe zboruri efectuate si vor fi transportati 15 pacienti din Bucuresti.

Ce a spus Nicusor Dan despre problema caldurii si apei calde din Bucuresti

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a facut declaratii, miercuri seara, despre problemele din Bucuresti legate de furnizarea apei calde si a caldurii in sistem centralizat. Acesta a precizat ca in.

Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucuresti, Hilde Brandl: Victoria Maiei Sandu este doar primul pas catre occidentalizarea Republicii Moldova

Presedinta Organizatiei Oamenilor de Afaceri Liberali din Bucuresti, HildeBrandl, a declarat ca victoria Maiei Sandu este un pas important pentru catre occidentalizarea Republicii.

Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni ca Spitalul Cantacuzino si Spitalul Sfantul Stefan din Bucuresti devin unitati-suport Covid, potrivit g4media.

Business report: Filiera PSD din Ministerul Sanatatii. Magia cifrelor. Gaurile negre din bugetele locale. Cartoful fierbinte din mainile lui Nicusor Dan. Guvernul taie bugetele SRI si STS. Cine va avea prioritate la vaccinare

Filiera PSD din Ministerul Sanatatii: fina lui Felix Stroe, PSD Constanta, lua 6. 000euro lunar * Magia cifrelor * Legea care ar fi scumpit carburantii si ar fi scos sute de firme mici de pe piata a fost declarata neconstitutionala * in ce tari din Europa se vand cele mai ieftine si cele mai scumpe alimente de baza * Cum arata sistemul bancar dupa noua luni din 2020 * Gaurile negre din bugetele locale. Cum a ajuns reteta BolojanBoc in meniul de urgenta al noilor primari * Cartoful fierbinte din mainile lui Nicusor Dan: apa calda si caldura s-ar putea scumpi in Bucuresti * Premiera in pandemie: Guvernul taie bugetele SRI si STS * Prioritate la vaccinarea impotriva COVID vor avea cei din Sanatate si cei care gestioneaza infrastructura strategica a tarii * Rectificarea bugetara: Guvernul, constrans sa taie 1,7 miliarde de lei de la investitii si sa se astepte la o scadere a veniturilor din fonduri europene.

Recuperarea economica dupa pandemie, un vis frumos pentru romani: cine a pacalit pe cine

Foarte multi romani sunt convinsi ca statul a ajutat firmele din tara sa treaca mai usor peste pandemie. Realitatea este insa cu totul alta, in timp ce datoria publica a Romaniei a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )