Libnet.ro
UNICEF

23:15

Pacienti COVID-19 in stare grava si care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti, transferati cu o aeronava militara la spitale din Bacau si Iasi

Hotnews Hotnews,
 Pacienti COVID-19 in stare grava si care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti, transferati cu o aeronava militara la spitale din Bacau si Iasi

O aeronava militara de tipul C-27J Spartan decoleaza joi dupa-amiaza de la Otopeni cu mai multi pacienti COVID-19 din Bucuresti aflati in stare grava si care nu mai au loc in sectiile de Terapie Intensiva. Pacientii sunt transferati la spitale din Iasi si Bacau. MApN anunta ca in total joi vor fi mai multe zboruri efectuate si vor fi transportati 15 pacienti din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Autoritatile, in alerta! Opt pacienti, in stare grava dupa ce au ramas fara oxigen. Ce s-a intamplat cu TIR-ul de Terapie Intensiva in care se aflau

Stare de alerta in Timisoara, acolo unde opt pacienti cu COVID-19 au ramas fara oxigen din cauza unei defectiuni a TIR-ului de Terapie Intensiva in care se aflau. Medicii au intervenit imediat, iar pacientii au fost transferati de urgenta in spitalele unde mai existau locuri libere. Care este starea pacientilor in acest moment TIR-ul de .

CORONAVIRUS |5 pacienti in stare grava, transportati cu o aeronava militara din Bucuresti la spitale din Moldova (VIDEO, FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca e pregatit sa transporte joi, din Bucuresti la spitale din Moldova, 15 pacienti infectati cu coronavirus si care sunt in stare grava. intr-un prim zbor, vor fi.

O aeronava militara va transporta pacienti cu Covid-19 care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti FOTO VIDEO

O aeronava militara este pregatita, joi, pentru a transporta pacienti cu coronavirus care nu mai au loc in Bucuresti. Decolarea se va face de la Baza 90 Transport Aerian Otopeni.

8 pacienti COVID in stare grava au ramas fara oxigen, dupa ce tirul de terapie intensiva de la Spitalul din Timisoara s-a stricat!

Tirul amplasat vineri noaptea in curtea Spitalului Municipal Timisoara si pus in functiune luni, s-a defectat miercuri dimineata. 8 pacienti cu Covid-19, in stare grava, au ramas fara oxigen si au fost transferati de urgenta la spital.

Cei sase pacienti transferati de la Piatra-Neamt la Spitalul din Letcani sunt in stare grava. Medicul Carmen Dorobat: Speram ca stradaniile noastre nu sunt zadarnice

Cei sase pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt care au fost transferati la Spitalul mobil de la Letcani se afla in continuare in stare grava, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva. Anuntul a fo.

Un nou record de infectari in 24 de ore. Numarul de pacienti in stare grava la ATI ramane foarte ridicat

Un numar de 10. 269 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 a fost inregistrat in ultimele 24 de ore, bilantul total al infectarilor ajungand astfel la 383. in ultima zi au murit 168 de pacienti, iar un numar de 1. 174 de persoane sunt internate la ATI. in ultimele 24 de ore au fost prelucrate 37. 906 de teste.

Staretul unei cunoscute manastiri din Romania, in stare grava la ATI dupa ce s-a imbolnavit de COVID

Staretul uneia dintre cele mai cunoscute manastiri din Oltenia, Lainici, este internat in stare grava, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

Un calugar de la Manastirea Lainici a murit din cauza noului coronavirus, iar staretul este internat in stare grava

Un calugar de la Manastirea Lainici, din judetului Gorj, care se aflp pe Defileul Jiului, a murit din cauza COVID-19, iar staretul lacasului de cult, arhimandritul Ioachim Parvulescu, este in stare grava in urma infectarii cu SARS-CoV-2.

Deputat PSD, in stare grava dupa ce a fost infectat cu COVID-19: A fost intubat de catre medicii de la ATI

Deputatul PSD de Buzau Sebastian Radu se afla internat in stare grava la ATI, din cauza infectiei cu SARS-COV-2. Avand in vedere ca starea sa de sanatate s-a inrautatit , politicianul a fost transferat de.

Un deputat PSD infectat cu SARS-CoV-2 se afla in stare grava. Ar fi intubat

Deputatul PSD de Buzau Sebastian Radu se afla in stare grava in spital din cauza infectiei cu SARS-COV-2, el fiind transferat de la Buzau la Spitalul Militar Central din Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )