Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aparatura de ultima generatie, in valoare de 8,6 milioane lei, pentru spitalele din judetul Ialomita

Adevărul Adevărul,
Aparatura de ultima generatie, in valoare de 8,6 milioane lei, pentru spitalele din judetul Ialomita

La 8,6 milioane de lei se ridica fondurile alocate de catre Ministerul Sanatatii spitalelor din judetul Ialomita pentru achizitia de aparatura medicala. O parte din echipamente au fost deja livrate, insa acestea nu acopera lipsa de medici cu care toate unitatile medicale se confrunta de mai multi ani. continuă pe Adevărul

Echipamente de ultima generatie, in valoare de 900.000 de lei, pentru un spital din Baragan. Cum arata aparatele

Consiliul Judetean Ialomita a asigurat finantarea, alaturi de Ministerul Sanatatii, pentru o investitie majora in aparatura medicala noua, in mai multe sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia. Valorea totala a achitiilor depaseste 900. 000 de lei.

DE LA INFIINTARE SI PANA LA FINELE LUNII SEPTEMBRIE 2019 Fondurile de pensii private au facut plati de 454,7 milioane lei

Fondurile de pensii private Pilonul II obligatoriu + Pilonul III facultativ) au realizat, de la infiintare si pana la finele lunii septembrie 2019, plati in valoare de 454,7 milioane lei 95,7 milioane euro) catre un numar de 63. 153 de participanti si mostenitori, potrivit statisticilor centralizate de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Banca Internationala de Investitii emite obligatiuni de 500 de milioane lei la BVB

International Investment Bank IIB), va emite obligatiuni in valoare de 500 de milioane lei la Bursa de Valori Bucuresti, in urma careia, piata de capital din tara noastra va fi cea mai mare sursa de finantare pentru banca cu sediul la Budapesta, transmite Bursa de Valori Bucuresti.

inainte de alegeri, Primaria Sectorului 5 vrea sa incheie un nou acord-cadru de pana la 950 milioane lei, pe 4 ani, pentru amenajari urbane. O alta licitatie de 820 milioane lei, in derulare pentru spatiile verzi

Chiar inainte de alegerile locale, Primaria Sectorului 5, condusa de PSD-istul Daniel Florea, vrea sa incheie un acord-cadru de pana la 950 milioane lei, pe 4 ani, pentru intretinere, amenajare si modernizarea spatiilor publice, potrivit unui anunt publicat in sistemul electronic de achizitii publice. Acesta include amenajarea spatiilor verzi, montarea de sisteme de irigatii, achizitia de banci, cosuri de gunoi, plante, stalpi de iluminat etc. Acordul-cadru ar urma sa se desfasoare pe 4 ani, valoarea estimata fiind de minim 30 milioane lei si maxim 952 milioane lei. Primaria Sectorului 5 mai are in desfasurare o licitatie pentru un acord-cadru de pana la 820 milioane lei pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din sector, cele doua contracte avand pana la un punct acelasi obiect, respectiv amenajarea spatiilor verzi si a locurilor de joaca.

IN ACEST AN: CFR estimeaza pierderi de peste 45 milioane lei

Compania de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA, estimeaza pierderi mai mari de 45,78 milioane lei in acest an, la venituri totale mai mici, de 4,186 miliarde lei, potrivit proiectului de Hotarare a Guvernului privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2019.

DEVANSAND CU 12% ACEEASI PERIOADA A LUI 2018 Gral Medical - venituri de 120 milioane lei, in primele trei trimestre

Gral Medical a inregistrat venituri de 120 milioane lei, in primele noua luni din 2019, a anuntat, ieri, compania.

Fondurile de pensii private au facut plati in valoare de 95 milioane euro

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a anuntat, marti, ca fondurile de pensii private Pilonul II obligatoriu si Pilonul III facultativ) au realizat, de la infiintare si pana la finele lunii septembrie, plati in valoare de 454,7 milioane lei 95,7 milioane euro) catre un numar de 63. 153 de participanti si mostenitori.

IN VALOARE DE 200 MILIOANE EURO MFP redeschide o emisiune de obligatiuni de stat

Ministerul Finantelor Publice MFP) a programat, pentru maine, redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat cu cupon denominat in euro in valoare de 200 milioane euro.

MFP redeschide o emisiune de obligatiuni in valoare de 200 milioane euro

Ministerul Finantelor Publice a programat, in data de 6 noiembrie, redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat cu cupon denominate in euro in valoare de 200 milioane euro, potrivit ordinului publicat in Monitorul Oficial.

EUGEN TEODOROVICI: Nu mi-am dat acceptul pentru imprumutul de 775 milioane lei atras de la banci

Fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, afirma ca nu si-a dat acordul pentru imprumutul de 775 milioane de lei atras luni de la banci si ii solicita noului ministru, Florin Citu, o analiza a operatiunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )