Libnet.ro
UNICEF

06:00

A APARUT DOVADA: Elena Udrea a fugit din tara (FOTO)

B1 B1,
A APARUT DOVADA: Elena Udrea a fugit din tara (FOTO)

Elena Udrea se afla de o saptamana in Costa Rica, unde a aterizat pe aeroportul international San Juan, acolo unde se gaseste si Alina Bica. Cand nu s-a prezentat la un termen al procesului in care. continuă pe B1

Vlad Cosma A FUGIT din tara?! NU SE VA PREZENTA la audierile de la DNA Ploiesti. Fostul deputat vrea sa dea declaratii prin VIDEOCONFERINTA

Dupa ce a aruncat cu acuzatii si dezvaluiri halucinante, Vlad Cosma este asteptat la DNA Ploiesti. Fostul deputat PSD nu se va prezenta insa la audieri, fiind plecat din tara, informeaza B1 TV. De.

UPDATE Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11. Udrea: Umblu pe unde vreau eu

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11. Cum a reactionat Elena Udrea.

Elena Udrea si-a AMANAT intoarcerea in tara: Ce se intampla cu fostul ministru(VIDEO)

Elena Udrea si-a amanat intoarcerea in tara cu o saptamana. Avocatul fostului ministru al Turismului sustine ca Udrea are in continuare nevoie de ingrijire medicala intr-o clinica din Atena. La.

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11.

Elena Udrea:Halal barbati, halal politicieni, halal lideri, vai de tara care a incaput pe mana lor!

Elena Udrea a comentat miercuri seara pe Facebook conferinta de presa a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, atacand-o pe aceasta din urma despre care spune ca nu poate fi trasa la raspundere, deoarece cei care ar putea . ) sunt facuti pe ei de frica.

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica

Elena Udrea a ajuns in data de 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Ea anuntase in urma cu o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nicio interdictie in acest sens.

Elena Udrea regreta ca nu a avut, la fel ca Vlad Cosma, ideea sa inregistreze spagile pe care fostul ei sot le-ar fi dat procurorilor

Elena Udrea regreta ca nu a avut, la fel ca Vlad Cosma, ideea sa inregistreze spagile pe care fostul ei sot le-ar fi dat procurorilor in urma cu cativa ani. Vedeti de ce e bine sa ai dovezi cu.

Elena Udrea comenteaza conferinta de presa a sefei DNA, Laura Kovesi

Elena Udrea, fost ministru sub mandatul presedintelui Traian Basescu, a facut declaratii dure pe Fac.

Elena Udrea, prima reactie la dezvaluirile care zguduie DNA

Elena Udrea a reactionat prompt la dezvaluirile grave facute de fostul deputat Vlad Cosma, intr-o inregistrare prezentata de Antena 3. Fostul ministru considera ca informatiile despre fabricarea si plantarea.

Radu Banciu, despre fuga din tara a Elenei Udrea: Devine o cautatoare pe cont propriu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu fuga din tara a Elenei Udrea care, conform unui bilet prezentat de Rise Project, a ajuns in Costa Rica de pe 7 februarie. Detalii despre fuga AI.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )