Libnet.ro
UNICEF

14:45

Apel de mobilizare pentru toti studentii si tinerii din Galati

Adevărul Adevărul,
Apel de mobilizare pentru toti studentii si tinerii din Galati

Liga Studentilor din Galati, membra a ANOSR, lanseaza azi un ultim mesaj de mobilizare catre studentii si tinerii din Romania pentru ca acestia sa isi exercite maine dreptul de vot de care depinde viitorul lor. Alianta ii indeamna pe studenti sa voteze, indiferent daca au ales sa mearga acasa in mini-vacanta primita in aceste zile sau daca au ramas in centrul universitar in care studiaza. continuă pe Adevărul

43 de copii din Galati au ajuns la spital dupa ce au mancat la scoala sarmale cu smantana

43 de elevi de clasele a I-a si a II-a din doua scoli din Galati au ajuns la spital, dupa ce au mancat la masa de pranz sarmale cu mamaliga si smantana, aduse de o firma de catering. Copiii au inceput sa.

Amenda de 3,3 miliarde de dolari pentru 5 banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Cinci banci mari au fost amendate cu 3,3 miliarde de dolari de catre autoritatile de reglementare din Marea Britanie, Elvetia si Statele Unite au aplicat o amenda in valoare de 3,3 miliarde de dolari pentru cinci banci din aceste state. Amenda a fost stabilita in urma unei intelegeri care incheie investigatia privind manipularea pietei valutare.

Amenzi de 3,3 mld. dolari pentru cinci banci mari din SUA, Marea Britanie si Elvetia

Cinci mari banci din SUA, Marea Britanie si Elvetia au fost amendate cu 3,3 miliarde de dolari de catre autoritatile reglementate din cele trei tari, in urma unei intelegeri care incheie investigatia privind manipularea pietei valutare, relateaza The.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2009 seconds )