Libnet.ro
UNICEF

22:15

Apelul medicilor din Marea Britanie: Luati vitamina D in timpul izolarii

Antena3 Antena3,
Apelul medicilor din Marea Britanie: Luati vitamina D in timpul izolarii

Britanicii sunt sfatuiti sa ia suplimente de vitamina D, in timpul izolarii. continuă pe Antena3

Ajutor de 1,24 miliarde de lire pentru firmele mici si cele din domeniul cercetarii din Marea Britanie

Guvernul de la Londra va investi in unele din cele mai inovative start-up-uri din Marea Britanie, ca parte a pachetului de 1,25 miliarde de lire sterline menit sa sprijine afacerile afectate de pandemia de coronavirus Covid-19), transmit Reuters, BBC si Financial Times.

Zile negre in Marea Britanie. 763 de decese inregistrate in ultimele ore; in total, peste 18.000 de persoane au murit

Bilantul persoanelor care au murit in spitale din Marea Britanie, dupa ce au fost testate pozitiv cu coronavirus, a ajuns la 18.

BBC: Marea Britanie se pregateste sa testeze terapia cu plasma in Covid-19

Dupa Germania, Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie a cerut persoanelor care s-au vindecat de Covid-19 sa doneze plasma pentru a studia posibilitatea terapiei pentru bolnavii aflati in stare grava.

MAREA BRITANIE: Cresterea numarului de angajati a incetinit in martie, pe fondul restrictiilor pentru limitarea pandemiei

Cresterea numarului de angajati in Marea Britanie a fost mai lenta in martie decat in februarie, un indiciu al impactului masurilor de izolare, menite sa opreasca raspandirea pandemiei de coronavirus COVID-19), in timp ce rata somajului a urcat la 4% in perioada decembrie 2019 - februarie 2020, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Marea Britanie a inceput testarea pe oameni a unui vaccin impotriva coronavirusului

Primul studiu clinic din Europa care testeaza un vacin impotriva coronavirusului a inceput in Oxford, Marea Britanie. Doi voluntari au primit deja vaccinul mult-asteptat.

Coronavirus in Marea Britanie. Peste 600 de decese, in ultimele 24 de ore

Marea Britanie a inregistrat 616 noi decese in ultimele 24 de ore in spitalele sale, bilantul total al mortilor fiind de 18. 738, a anuntat joi Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Marea Britanie, ingrijorata de al doilea val al coronavirusului

Marea Britanie trebuie sa fie sigura ca orice ridicare sau reducere a masurilor de distantare sociala nu duce la un al doilea val al focarului de coronavirus, a declarat luni un purtator de cuvant al premierului Boris Johnson, citat de Reuters.

Coronavirus in Marea Britanie: Numarul de decese, cu 41% mai mare decat cel declarat

Decese din cauza COVID-19 in Mare Britanie sunt de fapt cu 41% mai multe, fata de cifrele anuntate de guvernul britanic pana la data de 10 aprilie, arata Oficiul National de Statistica din UK, al carui raport include si decesele din comunitate, nu doar cele din spitale, transmite Reuters.

Marea Britanie: 763 de morti de coronavirus in ultimele 24 de ore. Boris Johnson, criticat pentru modul in care guvernul a gestionat criza

Numarul persoanelor care au murit in spitalele din Regatul Unit dupa ce au fost testate pozitiv cu noul coronavirus a ajuns la 18. 100, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii, inregistrand o crestere de 763 de decese in ultimele 24 de ore, relateaza AFP. Opozitia cere ancheta privind gestionarea crizei de catre guvernul Boris Johnson.

Coronavirus. Marea Britanie vrea sa inceapa de joi testele clinice ale unui vaccin. Cand ar putea fi disponibil

Regatul Unit, lovit din plin de noul coronavirus, care a ucis peste 15. 000 de oameni, spera sa inceapa - de joi - teste clinice ale unui vaccin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )