Libnet.ro
UNICEF

20:15

APIA: Subventia acordata agricultorilor pentru 2013 va fi mai mare decat cea de anul trecut

B1 B1,
APIA: Subventia acordata agricultorilor pentru 2013 va fi mai mare decat cea de anul trecut

Subventia acordata agricultorilor pentru 2013 va fi mai mare decat cea de anul trecut, de 106 euro la hectar, a declarat Raluca Daminescu, director in cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru. continuă pe B1

Primul OLED TV Ultra HD mai mare de 55 de inci vine de la LG [+VIDEO]

Fara prea multe surle si trambite, LG a avut timp la IFA sa mai obtina un superlativ absolut cu cel mai mare OLED TV Ultra HD curbat din lume. Desi este greu sa mai tina cineva evidenta referitor la cine a facut cel mai mare LCD Ultra HD, cel mai mare OLED TV, cel mai mare TV curbat sau cel mai mare OLED TV 4K, in final, din aceasta competitie pentru superlative absolute, LG s-ar putea sa iasa in fata.

Porumbacu, presedinte Chindia: Puteam sa castigam cu un scor mult mai mare

Oficialii Chindiei Targoviste sunt multumiti de victoria obtinuta in derby-ul local cu FCM Targoviste si cred ca scorul putea fi mai mare. A fost un derby local. Din punct de vedere fotbalistic, al prestatiei jucatorilor in teren, putea sa fie o diferenta mult mai mare.

DESCOPERIRE: Care este cel mai MARE vulcan de pe Pamant.

Cel mai mare vulcan de pe Pamant este subacvatic si se situeaza la 1. 600 kilometri est de coastele Japoniei, in Oceanul Pacific, transmite Digi 24. Denumit Tamu Massif, vulcanul are o suprafata de 310. 000 kilometri patrati, cat Insulele britanice, si este de 60 de ori mai mare decat Mauna Loa din Hawaii, care detinea pana acum recordul mondial, sustin geologii americani. Tamu Massif este doar cu 25% mai mic decat Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar. Acesta .

Cel mai mare vulcan de pe Terra este cu numai 25% mai mic decat cel mai mare vulcan din sistemul nostru solar

Botezat Masivul Tamu, nou descoperitul vulcan depaseste cu mult vechiul detinator al recordului de cel mai mare vulcan terestru, Mauna Loa din Hawaii.

Seamana cu o nava stelara. Imagini spectaculoase cu cea mai mare ambarcatiune solara din lume

Cea mai mare ambarcatiune propulsata cu energie solara din lume, MS Turanor Planet Solar, a ajuns pe raul Thames din Londra. Potrivit expertilor, noua generatie de ambarcatiune ar putea revolutiona nu numai.

Blocurile odata monotone si cenusii, o simpla amintire? Asa arata cea mai mare pictura murala din lume!

Desenele colorate reprezentand copaci, pasari si animale reprezinta cu siguranta o modalitate neobisnuita de a infrumuseta un bloc ce initial parea sters si monoton. Si aceasta pictura murala s-ar parea ca este cea mai mare din lume, acoperind nu mai putin de 20. 000 de metri patrati de blocuri aflate intr-un cartier din Berlin. Continue reading .

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific: Are o suprafata de 310.000 kilometri patrati

Cel mai mare vulcan din lume a fost descoperit sub Oceanul Pacific. Masivul Tamu poate fi comparat ca dimensiune cu Olympus Mons de pe Marte, cel mai mare din Sistemul Solar, relateaza BBC News. Vulcanul se afla.

Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, a fost spionata de SUA

Statele Unite au spionat cea mai mare companie din Brazilia, gigantul petrolier Petrobras, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo,.

Cea mai mare companie braziliana, Petrobras, a fost spionata de SUA (presa). Brazilia asteapta explicatii de la Washington

Statele Unite au spionat gigantul petrolier Petrobras, cea mai mare companie din Brazilia, potrivit unor documente ale serviciilor secrete americane dezvaluite duminica de postul brazilian de televiziune Globo. Acesta a prezentat documente furnizate de informaticianul american Edward Snowden, datate iunie 2012.

VIDEO Ce nu s-a vazut la TV la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana din ultimele zile

Peste 8. 000 de persoane au protestat, duminica, in mars pe strazile din Capitala si apoi au ocupat zona rondului din Piata Universitatii, manifestand astfel impotriva guvernului si proiectului de la Rosia Montana, proiect ce a primit unda verde de la Executiv. Protestul de duminica a fost cel mai mare din seria manifestatiilor impotriva proiectului de la Rosia Montana si a marcat a opta zi consecutiva in care mii de bucuresteni au iesit in strada. Protestul din Capitala nu a fost singular, ci a fost insotit de proteste de amploare si in multe din orasele tarii. Vezi in articol un videoreportaj marca HotNews. ro cu imagini de la cel mai mare protest indreptat impotriva proiectului de la Rosia Montana.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )