Libnet.ro
UNICEF

16:31

Aplicatia care te-ar ajuta sa treci mai usor peste o despartire

Playtech Playtech,
Aplicatia care te-ar ajuta sa treci mai usor peste o despartire

Un videoclip pe YouTube ne prezinta o aplicatie fictivacare ar putea ajuta utilizatorii sa treaca mai usor peste despartiri cu ajutorul melodiilor trupei Nickelback. Despartirile pot fi dificile pentru orice persoana,iar acesta este motivul pentru care o emisiune de divertisment a venit cu ideea unei aplicatii speciale pentru asemenea situatii. Dupa cum scrie site-ul CNET, [] Aplicatia care te-ar ajuta sa treci mai usor peste o despartire Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Aplicatia care ar putea rezolva problemele cu bateria telefonului

O noua aplicatie dezvoltata de un grup de cercetatori americani ar putea rezolva una dintre marile probleme ale telefoanelor Android. Sistemul de operare al celor de la Google a progresat extrem de mult in ultimii ani, insaunele dintre aplicatiile dezvoltate pentru acesta nu se folosesc la maximum de capacitatile sale. Astfel, avem parte de aplicatii [] Aplicatia care ar putea rezolva problemele cu bateria telefonului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Chip-ul care se autodistruge este cel mai sigur mod de a proteja datele

Cei de la Xerox au creat un chip capabilde a oferi un nivel sporit de securitate gratie unei abilitati extrem de interesante. Avand in vedere cantitatea din ce in ce mai mare de date important pe care oamenii o stocheaza pe carduri de memorie sau stick-uri USB, este normal sa vedem metode de protectie din [] Chip-ul care se autodistruge este cel mai sigur mod de a proteja datele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )