Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aplicatia care-ti salveaza locul de munca: iti arata cele mai rele momente de pe Facebook si te pune sa le stergi

Adevărul Adevărul,
Aplicatia care-ti salveaza locul de munca: iti arata cele mai rele momente de pe Facebook si te pune sa le stergi

Aplicatia Clear, care se va asigura ca trecutul tau pe retelele sociale nu-ti va afecta cariera, s-a lansat in varianta beta si puteti sa va inscrieti deja. Clear identifica actualizarile periculoase pe care le-ati facut, cand ati fost rasist sau sexist si care nu ar trebui vazute de viitorii angajatori. continuă pe Adevărul

Flashgap, aplicatia care nu iti permite sa uiti ce ai facut seara trecuta

Stim ca sunt unele seri pe care pur si simplu ai vrea sa le uiti. Totusi, am invatat din The Hangover ca s-ar putea sa nu fie o idee atat de buna, asa ca acum avem Flashgap,o aplicatie care neaminteste de momentele jenante. Aplicatia adauga toate pozele si video-urile facute intr-un album ascuns, care devine [] Flashgap, aplicatia care nu iti permite sa uiti ce ai facut seara trecuta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unfriended, un film horror care iti arata viata digitala asa cum nu vrei s-o vezi [VIDEO]

Unfriended este un film horror clasic, in care toata lumea moare in moduri dureroase si murdare, dar mai are si o alta intelegere si pentru ea ar trebui sa-l vezi. Pe 17 aprilie a fost lansat in cinematografe. Unfriended se deruleaza exclusiv intr-o fereastra de Skype, intre cativa oameni care ajung sa moara in moduri [] Unfriended, un film horror care iti arata viata digitala asa cum nu vrei s-o vezi [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Flashgap, aplicatia care nu iti permite sa uiti ce ai facut seara trecuta

Stim ca sunt unele seri pe care pur si simplu ai vrea sa le uiti. Totusi, am invatat din The Hangover ca s-ar putea sa nu fie o idee atat de buna, asa ca acum avem Flashgap, o aplicatie care ne aminteste de momentele jenante.

Aplicatia care te poate salva! Sterge toate postarile jenante de pe paginile de socializare

Vrei sa aplici pentru un loc de munca, iar paginile de socializare sunt o carte de vizita? Nu este nicio problema. in curand va exista o aplicatie care va avea grija sa faca curat, potrivit The Independent.

10 semne amuzante care iti arata ca te-ai indragostit

E greu de spus daca e doar sex, nebunie temporara sau dragoste adevarata, nu? Uneori pot arata la fel. Iubirea se poate prezenta in moduri misterioase, chiar ridicole. Exista lucruri pe care le faci sau lucruri care ti se intampla care te fac sa spui: Hm, ciudat. Iata cateva semne care spun ca ceea ce simti poate fi, intr-adevar, dragoste:.

Aplicatia care isi plateste utilizatorii pentru a culege date utile in cercetarile de piata a strans 4.000 de agenti romani

Aplicatia de smartphone care plateste utilizatorii pentru a strange informatii referitoare la produsele si serviciile pe care le achizitioneaza, a fost descarcata de 6. 500 de ori de utilizatorii romani dupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )