Libnet.ro
UNICEF

20:00

Aplicatii mobile utile in timpul Campionatului Mondial 2014

România Liberă România Liberă,
Aplicatii mobile utile in timpul Campionatului Mondial 2014

Fanii fotbalului pot folosi aplicatiile mobile pentru a urmari performantele echipelor favorite in perioada Campionatului Mondial din Brazilia. continuă pe România Liberă

LIVE Brazilia - Croatia, primul meci al Campionatului Mondial din 2014

Brazilia si Croatia se infrunta in partida de debut a Campionatului Mondial 2014. Dupa cateva luni de proteste ale populatiei sud-americane si de tensiuni in tara se face loc fotbalului, mai exact cele mai importante competitii de gen care implica echipele nationale.

Bancul zilei: De ce sunt barbatii mai darnici in timpul Campionatului Mondial de Fotbal

I-am dat azi neveste-mii 100 de lei si i-am spus sa iasa deseara si sa nu se intoarca pana cand nu se termina fotbalul.

VIDEO Brazilia - Croatia: 3-1. Dubla lui Neymar si golul inscris in ultimele minute de Oscar au adus victoria tarii gazda in primul meci al CM 2014

Brazilia si Croatia s-au infruntat in partida de debut a Campionatului Mondial 2014, din care a iesit invingatoare tara sud-americana, cu 3-1. Victoria a venit ca un pansament, dupa ce ultimele luni au fost marcate de protestele populatiei sud-americane, nemultumite de cheltuielile pe care le implica organizarea competitiei.

FOTO+VIDEO Brazilia - Croatia: 3-1. Dubla lui Neymar si golul inscris in ultimele minute de Oscar au adus victoria tarii gazda in primul meci al CM 2014

Brazilia si Croatia s-au infruntat in partida de debut a Campionatului Mondial 2014, din care a iesit invingatoare tara sud-americana, cu 3-1. Victoria a venit ca un pansament, dupa ce ultimele luni au fost marcate de protestele populatiei sud-americane, nemultumite de cheltuielile pe care le implica organizarea competitiei.

FOTO VIDEO Brazilia - Croatia: 3-1. Dubla lui Neymar si golul inscris in ultimele minute de Oscar au adus victoria tarii gazda

Brazilia si Croatia s-au infruntat in partida de debut a Campionatului Mondial 2014, din care a iesit invingatoarea tara sud-americana, cu 3-1. Victoria a venit ca un pansament, dupa ce ultimele luni au fost marcate de protestele populatiei sud-american, nemultumite de cheltuielile pe care le implica organizarea competitiei.

INTERACTIV Toate stadioanele Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia 2014

Timp de o luna de zile 12 stadioane din Brazilia vor gazdui meciurile turneului final al Campionatului Mondial 2014. Din Amazon si pana la Rio de Janeiro, stadioanele pregatite de tara gazda impresioneaza prin design si culori, dar si prin costurile mari puse la bataie pentru ridicarea sau modernizarea lor. Totul pentru un campionat mondial contestat puternic de populatia locala si care se va termina cu marea finala pe celebrul stadion Maracana, un stadion inaugurat acum mai bine de 60 de ani si care a fost modernizat cu peste 800 de milioane de dolari. HotNews. ro va propune un STORYMAP INTERACTIV cu cele 12 stadioane ale Campionatului mondial din Brazilia.

Google sarbatoreste debutul Campionatului Mondial de Fotbal printr-un logo special

Google sarbatoreste, joi, debutul Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia printr-un logo special. Doodle-ul se deschide cu o minge galbena, cu buline verzi - culorile de pe drapelul Braziliei. Mingea face salturi de la o litera la alta a cuvantului Google, iar literele se transforma in suporteri, pe fundalul viu colorat al orasului Rio de Janeiro, dominata de statuia lui Iisus de pe Muntele Corcovado. Cea de-a 20-a editie a Cupei Mondiale de Fotbal debuteaza joi in Brazilia, la ora 23:00, ora Romaniei, cu meciul dintre tara gazda si Croatia.

Jennifer Lopez va canta in deschiderea Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia

Jennifer Lopez va canta, impreuna cu alte vedete, imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia. Initial, ea anuntase ca nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale. Reprezentantii.

FOTO: Prima zi a Campionatului Mondial de fotbal, in imagini

Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia a inceput, joi, la Sao Paulo, cu o ceremonie de deschidere comparabila cu cele de la Jocurile Olimpice. Dupa ceremonia de deschidere a avut loc si primul meci al actualei editii a Campionatului Mondi .

Contract inedit intre un britanic si sotia sa: Acesta i-a impus partenerei sale zece reguli care trebuie respectate pe perioada Campionatului Mondial de fotbal (FOTO)

Un britanic i-a propus sotiei sale un contract inediat, tehnoredactat special pentru luna de zile pe parcursul careia se va desfasura Cupa Mondiala de fotbal 2014. Acesta i-a impus sotiei zece reguli si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )