Libnet.ro
UNICEF

06:16

Apple ataca Samsung pe terenul adversarilor: telefoane mai mari din toamna

Adevărul Adevărul,
Apple ataca Samsung pe terenul adversarilor: telefoane mai mari din toamna

Apple va face doua telefoane cu ecrane mai mari decat pana acum, ca sa intre in competitie directa cu Samsung sau Sony si in zonele inaccesibile pana acum. Lansarea unor asemenea terminale va insemna schimbarea radicala a filosofiei companiei, care a tinut cu dintii de telefoanele mai mici. continuă pe Adevărul

Apple va lansa doua telefoane iPhone cu ecrane mai mari - surse

Apple va lansa in acest an noi versiuni de iPhone cu ecrane mai mari, pentru a ramane competitiv pe o piata unde concurenta este acerba, scrie vineri Wall Street Journal, preluat de AFP.

Apple va lansa in 2014 doua iPhone-uri cu ecrane mai mari

Apple va lansa in acest an doua modele iPhone cu ecrane mai mari fata de cele actuale. Apple pregateste un model iPhone cu ecran cu diagonala mai mare de 4,5 inci si o alta varianta cu display mai mare de 5.

Sibex a ratat la mustata topul primelor 10 cele mai mari piete europene pentru derivate pe indici in 2013

Romania a ocupat anul trecut locul 11 in clasamentul european al celor mai mari piete pentru derivate pe indici, potrivit unui raport al Federatiei Burselor din Europa FESE).

Bogdan Macovei e cotat cu cele mai mari sanse la Jocurile Olimpice de la Soci, din lotul Moldovei

Antrenorul lotului national olimpic de biatlon, Petru Bria, il coteaza cu cele mai mari sanse de reusita, printre sportivii lotului Moldovei la Olimpiada din Soci, pe Bogdan Macovei.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere, in motivele prin care a formulat apel impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti din dosarul ICA in care omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, pedepse mai mari pentru toti cei inculpatii.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu

Directia NationalaAnticorputie cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, motivand ca cele primite sunt prea mici pentru infractiunile comise, relateazaB1 TV. Dan Voiculescu este acuzat ca a.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii ICA.

Procurorii DNA au redactat motivarea apelului in dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de coruptie si cer pedepse cat mai ridicate pentru toti inculpatii din dosarul ICA, conform B1. Procurorii anticoruptie cer pedepse cat mai mari pentru Dan Voiculescu, pentru ca a determinat oameni cu inalte functii pe care i-a determinat sa comita infractiuni, din pozitia de lider de partid, si pentru ca prejudiciul este foarte mare. Citeste si: Dosarul ICA urmeaza sa ajunga la Curtea de .

Unul dintre cele mai mari patinoare din lume se deschide in ianuarie in Viena.

Ca in fiecare an, in fata Primariei din Viena, se deschide un imens patinoar de peste 7. 000 mp de gheata. Este unul dintre cele mai mari patinoare mobile din lume si constituie de ani buni un punct fix in calendarul de evenimente din Viena. Succesul patinoarului nu se bazeaza doar pe dimensiunea suprafetei de gheata, care comparativ cu 1996 s-a marit de aproape patru ori, ci si pe continua dezvoltare si crestere a standardelor in ceea ce priveste tehnica, confortul, serviciile si oferta .

Gates: Tarile sarace vor avea in 2035 venituri pe cap de locuitor mai mari decat are China in prezent

Bill Gates, cel mai bogat om de pe planeta, este de parere ca pana in 2035 chiar si cele mai sarace tari din lume vor avea venituri pe cap de locuitor mai mari decat veniturile existente in prezent in China,.

Facturi mai mari la caldura in decembrie. Severinenii platesc dublu

Desi temperaturile au fost chiar si cu 10 grade mai mari fata de anul trecut, caldura din apartamentele severinenilor a costat aproape la fel de mult ca anul trecut, cand a fost ger. Mii de locatari din Drobeta Turnu Severin au privit uimiti facturile la energia termica pe care le-au primit zilele trecute, pentru luna decembrie, constatand ca acestea sunt duble fata de luna noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )