Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple a lansat noile versiuni iPad Air si iPad mini

B1 B1,
Apple a lansat noile versiuni iPad Air si iPad mini

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame). iPad Air devine, asadar, cea mai usoara tableta din lume. Prevazuta cu un cip A7,. continuă pe B1

Apple a lansat iPad Air, cea mai usoara tableta din lume

Apple a lansat marti noua versiune de tableta iPad Air, cu o carcasa mai subtire si o greutate de numai 1 pound 456 grame), aceasta fiind cea mai usoara tableta din lume. Procesorul noului iPad Air este de dou.

FOTOGALERIE Apple anunta iPad Air si noi variante pentru iPad Mini si laptopurile Macbook Pro

Apple a prezentat noua varianta iPad, botezata Air pentru modificarile de design care i s-au adus. Cu o greutate de 400 g si o grosime de 7,5mm, noul iPad este cel mai subtire si usor de pana acum. Compania a prezentat o versiune imbunatatita a iPad Mini dotat acum cu un ecran Retina precum si noi variante de laptopuri Macbook Pro. Intrati in articol pentru a vedea toate noutatile anuntate de Apple.

Apple lanseaza noile tablete iPad: ce ar trebui sa stii despre iPad 5 si iPad mini 2 inainte de evenimentul de lansare

Apple lanseaza iPad 5 si iPad mini 2 in aceasta seara, in San Francisco. Apple lanseaza si un nou PC, cunoscut sub numele de Mac Pro, cu un nume nou. Iata cateva detalii despre noile tablete si despre celelalte produse care ar mai putea fi introduse.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )