Libnet.ro
UNICEF

20:30

Apple, numar record de iPhone-uri 5S si 5C vandute in primele trei zile de la lansare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple, numar record de iPhone-uri 5S si 5C vandute in primele trei zile de la lansare

Apple a vandut 9 milioane de iPhone-uri 5S si 5C, in trei zile, a anuntat luni compania americana, datele reprezentand un nou record pentru primul weekend de vanzare a smartphone-urilor, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Apple a vandut un numar record de iPhone-uri 5S si 5C in primele trei zile

Apple a anuntat, astazi, ca a vandut noua milioane de iPhone-uri 5S si 5C, in trei zile, datele reprezentand un nou record pentru primul weekend de vanzare a smartphone-urilor, transmite AFP.

Record de vanzari pentru Apple, in primele trei zile de la lansarea telefoanelor iPhone 5S si iPhone 5C

Apple a avut parte de cea mai buna lansare a iPhone, epuizand oferta initiala a telefoanelor iPhone 5S in primele trei zile de la lansare. Compania americana a anuntat ca a vandut 9 milioane de iPhone-uri 5S.

Apple a stabilit un nou record. 9 MILIOANE de iPhone-uri 5S si 5C, vandute in trei zile

Compania Apple a stabilit un nou record, dupa ce a vandut 9 milioane de iPhone-uri 5S si 5C, in primele trei zile de la lansare, informeaza AFP. Potrivit unui comunicat al Apple, oferta initiala de.

Apple a batut un nou record de vanzari: noua milioane de iPhone-uri in 3 zile

Apple s-a declarat incantata de cererea pentru noile iPhone 5S si 5C, compania spunand ca vanzarile au fost incredibile: noua milioane de unitati in primele trei zile de comercializare, noteaza AFP. La lansarea precedentului iPhone in 2012 vanzarile au fost de cinci milioane de unitati in trei zile, insa atunci nu fusese inclusa si China in randul tarilor de lansare.

Noile iPhone-uri au bateriile lipite si orice greseala duce la defectarea lor completa

Noile iPhone-uri ale Apple nu sunt chiar atat de verzi pe cat compania a vrut sa se creada, potrivit specialistilor de la Weird, citati de The Register. Cu toate ca au fost descrise de Apple drept doua.

Vanzarile Grand Theft Auto V, cel mai scump joc din lume, au depasit un miliard de dolari in primele trei zile de la lansare

Vanzarile celei de-a cincea serii din Grand Theft Auto, cel mai scump joc video realizat vreodata, au depasit un miliar de dolari in doar trei zile de la lansare, a anuntat vineri producatorul sau, Take-Two Interactive Software, citat de AFP.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )