Libnet.ro
UNICEF

07:30

Apple opreste programul prin care erau ascultate inregistrarile realizate de Siri

Hotnews Hotnews,
 Apple opreste programul prin care erau ascultate inregistrarile realizate de Siri

Compania americana Apple a anuntat ca renunta pentru moment la programul de ascultare a inregistrarilor. Acest program le oferea acces angajatilor Apple la informatiile pe care utilizatorii i le dadeau asistentului digital, Siri. Decizia a fost luata dupa ce au aparut in presa mai multe articole in care se precizeaza ca firma din Sillicon Valley le furniza accesul angajatiilor Apple la unele informatii cu caracter personal, scrie CNN. continuă pe Hotnews

Google creeaza un sistem prin care sa comunici cu serviciile de urgenta cand nu poti sa vorbesti

Google a anuntat lansarea unui sistem, in prima faza doar in Statele Unite, prin care utilizatorii de telefoane Android care au nevoie de ajutor sa poata sa comunice cu cei de la 911 fara sa fie nevoiti sa vorbeasca, totul realizandu-se printr-un sistem de voce automat asemenator asistentului vocal Google).

Mama Luizei Melencu a primit un mesaj prin care era anuntata ca tanara e in viata. Politia a plecat spre o adresa indicata

Mama Luizei Melencu, fata disparuta in aprilie, una dintre victimele criminalului din Caracal, a primit marti, 30 aprilie, un mesaj potrivit caruia fiica sa este inca in viata. Femeia a sunat la 112 si a plecat impreuna cu autoritatile spre adresa indicata. Mama Luizei Melencu a primit un mesaj prin care era anuntata ca tanara .

Apple suspenda programul de ascultare a inregistrarilor realizate de Siri

Compania din Cupertino a anuntat ca va suspenda temporar un program desfasurat la nivel global, care permitea contractantilor sa asculte inregistrari ale cererilor facute asistentului digital Siri.

METODA prin care ATRAGI NOROCUL la BANI. E MULT MAI USOR decat ai fi crezut...

Ei bine, se poate: existatalismane norocoase care atrag norocul pe partea financiara, iar Lidia Fecioru explica ce trebuie facut.

Metoda extraordinara prin care cercetatorii vor sa foreze asteroizi in spatiu

Oamenii de stiinta lucreaza acum la un nou experiment in spatiu care le-ar putea face viata mai usoara in misiunile viitoare. O agentie spatiala incearca sa gaseasca modalitati.

Cazul din Caracal i-a adus aminte de ororile prin care a trecut. Izabela a fost hartuita si violata de un pervers din Onesti: Puscaria este mult prea blanda pentru voi!

Izabela a fost sedusa, la doar 13 ani, de Marius Ticu Parvu, un individ care a cumparat-o cu haine, bijuterii, telefoane si excursii. Dupa mai multe termene la judecatorie, barbatul a fost condamnat, anul tr.

P Environ si SNRB lanseaza un nou proiect educational prin care ii invata pe copii sa protejeze mediul: Serialul 2 minute cu AMY

Pornind de la premisa ca schimbarea incepe de la cei mici si ca tehnologia poate deveni un aliat in lupta pentru protejarea mediului, Environ si SNRB, organizatorii campaniei nationale de educatie ecologica Baterel si Lumea Non-E, lanseaza un proiect educational inovator - serialul pentru copii 2 minute cu Amy. Serialul continua promovarea mesajului ecologic in randul copiilor prin mini-lectii despre protectia mediului si reciclare, avand drept obiectiv dezvoltarea unei comunitati de tineri responsabili, cu un puternic simt civic.

India a scos in afara legii triplul talaq, practica prin care un barbat se putea desparti pe loc de sotie rostind de trei ori cuvantul divort

Parlamentul indian a aprobat un proiect ce scoate in afara legii dreptul de a divorta instantaneu pe care barbatii musulmani il aveau de secole, noteaza Guardian.

Procurorul general a contestat decizia prin care Sorina Sacarin a putut parasi tara

Apelul asteptat in urma hotararii Judecatoriei Slatina de a respinge cererea procurorului general de interzicere, prin ordonanta presedintiala, a parasirii tarii in cazul Sorinei Sacarin, a fost depus ma.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )