Libnet.ro
UNICEF

15:00

Apreciat dascal din Buzau, accidentat mortal de o trotineta electrica

Adevărul Adevărul,
Apreciat dascal din Buzau, accidentat mortal de o trotineta electrica

Politia a demarat o ancheta penala in urma unui accident stupid care a avut loc in parcul Crang, din municipiul Buzau. Un barbat de 71 de ani a murit la scurt timp dupa ce a fost lovit de o trotineta electrica pe care se deplasa un buzoian de 53 de ani. Victima este Ion Ene, fost invatator la Scoala Sf. Apostol Andrei din Buzau. continuă pe Adevărul

Misterul Babelor de la Ulmet. Ce puteri miraculoase spun romanii din Buzau ca au aceste pietre

Undeva in inima Romaniei, natura a creat un adevarat miracol. Localnicii sunt convinsi ca Babele de la Ulmet au puteri fantastice. Ce explicatii au specialistii pentru aparitia formatiunilor ce atrag mii de oameni, annual. Babele de Ulmet. Pietrele cu puteri miraculoase din Buzau La doar 44 de kilometri de Buzau un drum de nici .

Povestea din spatele accidentului mortal din Bistrita. Soferul a vrut sa-i faca o gluma prietenului, dar s-a rasturnat dupa 200 de metri

Marius, un tanar de 23 de ani, din Ilva Mica, a luat aseara masina surorii sale si a pornit la drum, desi nu avea permis de conducere. L-a luat in masina si pe Dorin, un vecin de pe aceeasi ulita, cu trei ani mai mare decat el. Ar fi vrut sa mearga sa-si ia tigari, asa ca au pornit pe directia spre Feldru. La nici 200 de metri de locul din care au pornit, masina s-a infipt intr-un stalp si apoi s-a rasturnat.

Pesta porcina inchide o ferma din Buzau

Virusul peste porcine a ajuns din nou la Buzau. Desi in prezent nu era activ niciun focar intr-o exploatatie comerciala, au crescator de animale din Zarnesti a sesizat prezenta bolii in ferma sa. Din pacate, toti cei aproape 2000 de porci s-au imbolnavit motiv pentru care medicii veterinari au decis eutanasierea lor.

Coronavirusul i-a provocat unui copil din Buzau si Sindromul Kawasaki

In mai multe tari din lume s-au raportat cazuri de pacienti infectati cu SARS-CoV-2 care dezvolta o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )