Libnet.ro
UNICEF

20:30

Aproape 12.000 de posturi vacante, la nivel national, prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Capitala si in Cluj

Adevărul Adevărul,
Aproape 12.000 de posturi vacante, la nivel national, prin ANOFM. Cele mai multe sunt in Capitala si in Cluj

Aproape 12. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Brasov, Prahova, Iasi, Arad, Arges si Satu Mare, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Adevărul

ANOFM: Aproape 12.000 de posturi vacante, la nivel national

Aproape 12. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Brasov, Prahova, Iasi, Arad, Arges si Satu Mare, informeaza Agentia Nationala.

ANOFM: Aproximativ 12.000 de posturi vacante, astazi

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat, astazi, ca agentii economici au vacante, la nivel national, 11. 985 de posturi, cele mai multe fiind disponibile in Bucuresti, respectiv 1. 790, se arata intr-un comunicat de presa.

Pretul energiei termice va creste cu 5% la nivel national, cu exceptia Capitalei.

Pretul energiei termice va creste cu aproximativ 5% in aceasta iarna la nivel national, a anuntat joi Emil Calota, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), citat de Mediafax. Exceptie face Capitala, unde consumatorii vor plati acelasi pret pentru caldura. In Romania exista 37 de centrale in cogenerare, producand simultan energie si caldura. Acest tip de unitati beneficiaza pentru energia livrata de bonusuri cu o valoare anuala de 250-300 milioane .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )