Libnet.ro
UNICEF

20:45

Aproape 40 de ONG-uri si confederatiile sindicale Blocul National Sindical si Cartel Alfa fac apel la romani sa iasa in strada duminica seara, in Piata Victoriei, pentru a protesta impotriva modificarii legilor justitiei si Codului fiscal

Hotnews Hotnews,
 Aproape 40 de ONG-uri si confederatiile sindicale Blocul National Sindical si Cartel Alfa fac apel la romani sa iasa in strada duminica seara, in Piata Victoriei, pentru a protesta impotriva modificarii legilor justitiei si Codului fiscal

39 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si confederatiile sindicale Blocul National Sindical alcatuit din 34 de federatii profesionale) si Cartel Alfa alcatuit din 41 de federatii profesionale) fac apel la fiecare roman sa ceara in strada, duminica, 26 noiembrie 2017, la ora 18. 00, retragerea legilor Justitiei si a legilor de modificare a codurilor penale, respingerea in Parlament a ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale si demisia imediata a Guvernului si a presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului. Este pentru prima data cand marile confederatii sindicale se alatura protestelor devenite traditionale de duminica seara, din Piata Victoriei. continuă pe Hotnews

Marile confederatii sindicale se alatura in premiera protestelor din Piata Victoriei, initiate pana acum de grupuri civice: Blocul National Sindical si Cartel Alfa fac apel la romani sa iasa in strada impotriva modificarii legilor justitiei si Codului fi

39 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si confederatiile sindicale Blocul National Sindical alcatuit din 34 de federatii profesionale) si Cartel Alfa alcatuit din 41 de federatii profesionale) fac apel la fiecare roman sa ceara in strada, duminica, 26 noiembrie 2017, la ora 18. 00, retragerea legilor Justitiei si a legilor de modificare a codurilor penale, respingerea in Parlament a ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale si demisia imediata a Guvernului si a presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului. Este pentru prima data cand marile confederatii sindicale se alatura protestelor devenite traditionale de duminica seara, din Piata Victoriei, initiate pana acum de grupuri civice.

Protest masiv anuntat in Capitala. Blocul National Sindical, Cartel Alfa si organizatiile civice isi unesc eforturile

39 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si confederatiile sindicale Blocul National Sindical si Cartel Alfa organizeaza un protest masiv in Capitala pe 26 noiembrie, incepand cu ora 18. Acestia cer si sprijinul cetatenilor. Principalele nemultumiri sunt legate de modificarile la legea salarizarii si de legile justitiei.

BNS, Cartel Alfa si 39 de organizatii civice cheama romanii in strada, duminica, sa ceara retragerea legilor Justitiei si demisia Guvernului

39 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si confederatiile sindicale Blocul National Sindical si Cartel Alfa organizeaza un protest masiv in Capitala pe 26 noiembrie, incepand cu ora 18. Acestia cer si sprijinul cetatenilor. Principalele nemultumiri sunt legate de modificarile la legea salarizarii si de legile justitiei.

Blocul National Sindical organizeaza in 12 decembrie un protest impotriva modificarilor aduse Codului Fiscal

Blocul National Sindical organizeaza un protest pe 12 decembrie impotriva modificarilor aduse Codului Fiscal si se alatura manifestatiilor societatii civile impotriva Legilor Justitiei, a anuntat.

Cartel Alfa se alatura Blocului National Sindical la mitingul din 12 decembrie

ACTUALIZARE 19:20 BNS: Guvernul s-a dovedit a fi surd la toate solicitarile noastre Biroul Executiv al Blocului National Sindical BNS) a decis in unanimitate ca in data de 12 decembrie 2017 sa aiba loc la Bucuresti o ampla manifestatie de protest si acuza Guvernul ca a ignorat toate solicitarile sindicalistilor. --------- Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA anunta ca in data 12 decembrie, se va alatura colegilor din Blocul National Sindical la mitingul impotriva masurilor fiscale si invita celelalte organizatii ale societatii civile si toti cetatenii sa se alature.

Sindicatele indeamna romanii sa iasa duminica in strada

Confederatiile sindicale Blocul National Sindical si Cartel Alfa, alaturi de 39 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale indeamna romanii sa ceara in strada, duminica, demisia imediata a Guvernului si a presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului. Totodata, acestia solicita retragerea legilor Justitiei, a legilor de modificare a codurilor penale si respingerea in Parlament a ordonantei privind modificarea legislatiei fiscale.

ONG-urile cheama oamenii in strada: Ati reusit, ne-ati unit!

Platforma Romania 100 a postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care anunta ca 39 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si confederatiile sindicale Blocul National Sindical alcatuit din 34 de federatii profesionale) si Cartel.

Saracia guverneaza Romania. Aproape 40% dintre romani sunt expusi saraciei, iar 30% nu au dus, cada sau veceu

Aproape 40% din populatia Romaniei este expusa riscului de saracie si excluziune sociala, iar 30% din romani nu aveau, anul trecut, dus, cada sau grup sanitar, cu mult sub media UE, de 1,9%, potrivit datelor din 2016, publicate intr-o analiza realizata de Eurostat.

Marile confederatii sindicale se alatura protestelor din Piata Victoriei. Fac apel la romani sa iasa in strada impotriva modificarii Legilor Justitiei si Codului Fiscal

Miscare fara precedent a marilor confederatii sindicale. Nu mai putin de 39 de grupuri civice si organizatii neguvernamentale, precum si Blocul National Sindical, format din 34 de federatii profesionale, si Ca.

Protest sindical in Capitala pe 12 decembrie. Principala nemultumire: modificarile aduse Codului fiscal

Blocul National Sindical vrea sa demareze un protest de amploare pe 12 decembrie, pe marginea modificarilor la Codul Fiscal anuntate de guvernanti. Anuntul a fost facut de Dumitru Costin, seful BNS.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )