Libnet.ro
UNICEF

23:30

Aproximativ 200 de egipteni, printre care si liderul Fratiei Musulmane, au fost condamnati la moarte

Adevărul Adevărul,
Aproximativ 200 de egipteni, printre care si liderul Fratiei Musulmane, au fost condamnati la moarte

Tribunalul penal din orasul egiptean Minia a confirmat astazi decizia de condamnare la moarte a 183 de islamisti, sustinatori ai fostului presedinte Mohamed Morsi. Printre cei care vor fi executati se afla si liderului Fratiei Musulmane, Mohamed Badie, acuzat de incitare la violente care au dus uciderea unui politist si incitare la violenta, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

DNA: Trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si fostul director general Nicolae Coroiu, urmariti penal pentru abuz in serviciu dupa ce ar fi prejudiciat societatea cu 1,64 milioane euro

Procurorii anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si Nicolae Coroiu, la data faptelor director general al societatii, acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma continuata. DNA sustine ca in perioada 2004-2005, la nivelul Electrica SA s-au efectuat achizitii de echipament de protectie si echipament de lucru de la un singur furnizor - SC Tech Safety Sa Tg. Jiu - in cantitati nejustificat de mari si la preturi supraevaluate, cauzandu-se Electrica SA, respectiv Electrica Serv SA prin sucursalele Moldova si Muntenia Nord) un prejudiciu cumulat de aproximativ 1. 135 euro.

Inundatii in Bulgaria: 14 persoane au murit, printre care doi copii

Luni va fi zi de doliu national in Bulgaria in memoria victimelor inundatiilor violente care au lovit tara in ultimele zile. 14 oameni, printre care si doi copii, au fost ucisi de viiturile care au distrus mai.

Analistii nemti recomanda vanzarea actiunilor mai multor banci, printre care si UniCredit

Marile bancile europene, care au un deficit de capital cumulat in valoare de 300 de miliarde de euro, au planuri nerealiste de dezvoltare si isi asuma riscuri substantiale, potrivit analistilor bancii germane Berenberg Bank, transmite Bloomberg,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )