Libnet.ro
UNICEF

06:45

Inundatii in Bulgaria: 14 persoane au murit, printre care doi copii

Antena3 Antena3,
Inundatii in Bulgaria: 14 persoane au murit, printre care doi copii

Luni va fi zi de doliu national in Bulgaria in memoria victimelor inundatiilor violente care au lovit tara in ultimele zile. 14 oameni, printre care si doi copii, au fost ucisi de viiturile care au distrus mai. continuă pe Antena3

UPDATE: Inundatii in Bulgaria. Cel putin zece morti, printre care doi copii

Cel putin zece persoane au murit joi in orasul bulgar Varna, in urma unor inundatii, potrivit unui bilant provizoriu al politiei locale.

Inundatii in Bulgaria. Zece persoane au murit, inclusiv doi copii

Zece persoane au murit, inclusiv doi copii, iar alte trei persoane sunt date disparute in urma inundatiilor care au avut loc joi in nord-estul Bulgariei, a anuntat vineri ministrul bulgar de Interne Tvetlin Iovcev,.

VIDEO Inundatii in Bulgaria: 12 persoane, inclusiv un copil, si-au pierdut viata. Varna, lovita de viitura. Stare de urgenta in orasele Veliko Tarnovo si Dobrich

UPDATE Doisprezece persoane, inclusiv un copil, si-au pierdut viata in urma inundatiilor provocate de ploile puternice care au afectat Bulgaria. O furtuna puternica s-a abatut asupra orasului port Varna joi dupa-amiaza provocand inundatii, iar cartierul Asparuhovo a fost lovit de o viitura, valul de apa si noroi ajungand pana la 2 metri inaltime. Autoritatile locale din orasele Dobrich nord-est) si Veliko Tarnovo nord-centru) au declarat stare de urgenta, solicitand ajutorul guvernului de la Sofia.

Patru persoane, intre care doi copii, au murit intr-un accident rutier intre Timisoara si Lugoj

Patru persoane, intre care doi copii de un an si jumatate si respectiv opt ani, au murit, sambata dupa-amiaza, dupa ce masina in care se aflau a derapat in timpul unei depasiri, pe DN6 Timisoara- .

DNA: Trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si fostul director general Nicolae Coroiu, urmariti penal pentru abuz in serviciu dupa ce ar fi prejudiciat societatea cu 1,64 milioane euro

Procurorii anticoruptie au dispus efectuarea urmaririi penale fata de trei fosti directori in cadrul SC Electrica SA, printre care si Nicolae Coroiu, la data faptelor director general al societatii, acuzati de abuz in serviciu contra intereselor publice, in forma continuata. DNA sustine ca in perioada 2004-2005, la nivelul Electrica SA s-au efectuat achizitii de echipament de protectie si echipament de lucru de la un singur furnizor - SC Tech Safety Sa Tg. Jiu - in cantitati nejustificat de mari si la preturi supraevaluate, cauzandu-se Electrica SA, respectiv Electrica Serv SA prin sucursalele Moldova si Muntenia Nord) un prejudiciu cumulat de aproximativ 1. 135 euro.

VIDEO Bulgaria: Zece persoane, inclusiv un copil, au murit la Varna in urma inundatiilor provocate de ploile puternice

Zece persoane, inclusiv un copil, si-au pierdut viata din cauza inundatiile provocate de ploile puternice care au afectat orasul port Varna, din Bulgaria, informeaza Novinite.

Analistii nemti recomanda vanzarea actiunilor mai multor banci, printre care si UniCredit

Marile bancile europene, care au un deficit de capital cumulat in valoare de 300 de miliarde de euro, au planuri nerealiste de dezvoltare si isi asuma riscuri substantiale, potrivit analistilor bancii germane Berenberg Bank, transmite Bloomberg,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )